Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Imię:Kacper Wiek:16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym zostać opieuknem,ponieważ na surfie nie ma ładu.Chce zapanować nad adminami oraz na tym aby serwer się rozwijał.Jak narazie na serwerze jest tylu adminów a wiekszość nie gra oraz moim zdaniem własnie trzeba posegrować adminów,którzy grają i ich zostawić i tych ,którzy nie grają wywalić ich na zbity pysk.Serwer ma potencjał i trzeba zadbać o niego.Chcę również odciążyć Trivora,który obecnie ma dużo pracy związanych z fuzją i innymi serwami. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:Surfa 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Niestety nie ale szybko się uczę Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 0 ale jak pisałem wyżej szybko się uczę i jestem sumienny. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zawsze mogę coś rzucić na serwer. Coś o sobie:Jestem Kacper mam 16 lat i interesuje się komputerami ,motoryzacją oraż strażactwem.Jestem sumienną osobą,która potrafi pracować,pracować i jeszcze raz pracować.Jestem osobą bardzo szybko się uczącą i poradze sobie,że wszystkim bardzo dobrze i bardzo szybko.Jestem osobą bezstronną i miłą. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Generalnie dałbym mu szanse dał się poznać jest aktywną osobą wiek w sumie tez jest spoko myślę, że ogarnie +Wiek +Brak Opiekuna +Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi