Użytkownik xSerduszko Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Dawid 2.Twój nick na serwerze: ✪Serduszko✪ 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/✪Serduszko✪/145.239.18.202:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: Przez to co sie dzieje na swiecie to od 10 do 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Sądzę, iż stałem się uprzejmy, pomocnym i aktywnym członkiem serwera. Bardzo często jestem świadkiem łamania regulaminu przez innych użytkowników serwera, z tego powodu chciałbym pomóc obecnej administracji w pilnowaniu porządku. Wielokrotnie widzę, jak dochodzą, nowe osoby na serwer i chciałbym im zapewnić dobry klimat, aby przychodzili do nas częściej i zostali na długo. Myślę, że jak dostanę posadę admina to pokaże z siebie wszytko. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE: TAK 11. Twój link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/xD3JV1D 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:202988599 Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez xSerduszko Poprawa gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jestem na TAK: + Wiek + Godziny + Argumenty + Znajomość SM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jestem na TAK +godziny +Wiek +fajnie rozbudowany opis ps. Znam gracza osobiście pół roku, Dawid jest miłym, spokojnym graczem, lubi pomagać i co najważniejsze nie jest sztywny i ma poczucie humoru. Osobiście go POLECAM Cytat 1 Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na TAK: + wiek + gt + ładne podanie + sm Odnośnik do komentarza
Użytkownik kamyyl Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na nie. Podanie super fajnie, ale co z tego jak nie potrafisz sie zachować na serwerze, nieraz siedziałem na specu i dawałeś sie sprowokować jedynym złym słowem w stosunku do Ciebie. Kultury na czacie głosowym brakuje Ci, tak samo na tekstowym. Podaniem samym mnie nie przekonasz, zmień zachowanie i podejście jakie reprezentujesz do innych osób. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AG_ Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na NIE Podanie może i dobrze napisane, tylko szkoda, że nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Pierwsze co po załączonych screenach możemy u Ciebie zauważyć to brak kultury czy szacunku do innych graczy, co więcej niejednokrotnie prowokujesz innych, że posiadasz haxy. Podkreślę tylko, że ss-y są z ostatnich dwóch dni, mógłbym szukać więcej ale mija się to z celem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Również jestem na NIE. Na plus jest twoja aktywność na serwerze, lecz twoja kultura osobista jest na niskim poziomie, łatwo wdajesz się w konflikt, jak poprawisz trochę zachowanie, to będę mógł Ci dać na TAK. Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Podanie fajnie, aktywność też ale twoje zachowanie na serwerze jest nieodpowiednie. Na tę chwilę podanie odrzucam. Popraw swoje zachowanie i spróbuj później. Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi