Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BeDoGie ban

BeDoGie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: BeDoGie

Admin banujący: DarkoV

Serwer:Only DD2 ten z leczeniem

Data zdarzenia:06,12.04.2020

Opis sytuacji:Grałem sobie na DD2 z awpki wcelowany w ct jesli dobrze pamiętam ,że dostaje bana za AB czyli aktywny ban nie wiedziałem o co chodzi więc zobaczyłem na amx ,że dostałem bana za "czitowanie " dnia 6 kwietnia ,osobiście powiem ,że nie pamiętam tego zdarzenia kiedy i jak dostałem tego pierwszego bana i w następne dni grałem sobie (można to sprawdzić na demach),jeśli można niech admin banujący wstawi demo i opisze całą sytuację za czitowanie. Nie wiem czy mogę nawet liczyć na UB ,bo to wiadomo minęło trochę czasu ale to wynika z mojego niedzielnego podejścia do grania w cska wieczorkiem zagram dla luzu i tyle(bardziej kwestia honorowa).Pozdrawiam

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/search.php

Wycinek bana z konsoli:Nie posiadam gdyż jest to pisane pare dni po fakcie ,a z racji tego ,że za każdym resetem routera mam zmienne ip,to wiadomo po kilku dniach normalnie wchodze na serwer z tym samym nickiem

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Bana dostałeś dlatego, że wszedłeś na AB tu jest twój pierwszy ban za czitowanie- https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12384

• Użytkownik

Haha ale ja kumam za co mam drugiego bana ale rozpisz mi demo z tego pierwszego kiedy ja czitowalem. Mam takie prawo chyba ,że coś się zmieniło

• Stały Bywalec

Użytkownik ma czas na odwołanie się od bana za inny powód niż "Wstaw Screeny" w ciągu 48h. Natomiast na wstawienie Screenów są 24h.

Po upływie 48h, gracz nie może ubiegać się już o odbanowanie.

brak UB

• Super 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Stały Bywalec

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]