Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BeDoGie ban

BeDoGie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: BeDoGie

Admin banujący: DarkoV

Serwer:Only DD2 ten z leczeniem

Data zdarzenia:06,12.04.2020

Opis sytuacji:Grałem sobie na DD2 z awpki wcelowany w ct jesli dobrze pamiętam ,że dostaje bana za AB czyli aktywny ban nie wiedziałem o co chodzi więc zobaczyłem na amx ,że dostałem bana za "czitowanie " dnia 6 kwietnia ,osobiście powiem ,że nie pamiętam tego zdarzenia kiedy i jak dostałem tego pierwszego bana i w następne dni grałem sobie (można to sprawdzić na demach),jeśli można niech admin banujący wstawi demo i opisze całą sytuację za czitowanie. Nie wiem czy mogę nawet liczyć na UB ,bo to wiadomo minęło trochę czasu ale to wynika z mojego niedzielnego podejścia do grania w cska wieczorkiem zagram dla luzu i tyle(bardziej kwestia honorowa).Pozdrawiam

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/search.php

Wycinek bana z konsoli:Nie posiadam gdyż jest to pisane pare dni po fakcie ,a z racji tego ,że za każdym resetem routera mam zmienne ip,to wiadomo po kilku dniach normalnie wchodze na serwer z tym samym nickiem

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Bana dostałeś dlatego, że wszedłeś na AB tu jest twój pierwszy ban za czitowanie- https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12384

• Użytkownik

Haha ale ja kumam za co mam drugiego bana ale rozpisz mi demo z tego pierwszego kiedy ja czitowalem. Mam takie prawo chyba ,że coś się zmieniło

• Stały Bywalec

Użytkownik ma czas na odwołanie się od bana za inny powód niż "Wstaw Screeny" w ciągu 48h. Natomiast na wstawienie Screenów są 24h.

Po upływie 48h, gracz nie może ubiegać się już o odbanowanie.

brak UB

• Super 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Stały Bywalec

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]