Użytkownik Siwy16 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Siema, od godziny 17:00 mam problem aby wejść na serwer, mianowicie wyświetla się "Establishing Network Connection To Server (pasek ładowania jest na 0), po czym trzy razy Retrying Connect To Server i na końcu "Failed To Contact Game Server". Ktoś pomoże, inne serwery jak patrzyłem normalnie mi się ładują. Z góry dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 steam czy ns? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Siwy16 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Już działa, można usunąć ;)/ Dzięki Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi