91ms Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 od kiedy jest nowy styl forum wszystko długo się ładuje nie sądzicie? mam internet 1gb/s i wszystko na forum jest MEGA powolne nie wiem dlaczego inne strony jak YouTube ładują się na pstryknięcie palca a z forum są jakieś problemy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja nic nie zaobserwowałem "?" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A jednak to nie umnie bo myślałem, słusznie też to zaobserwowałem a mam bardzo dobry internet i tylko na forum jest taki problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Słyszałem, że to chyba wina nowej tabeli serverów, że tak długo się ładuje Ci forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tytan Tytanowski Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 mam to samo tez takie spowolnienie ładowania :( Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Spróbujcie teraz, poprawiło się trochę? Odnośnik do komentarza
91ms Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @ Trivor Minimalnie się poprawiło Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Tabela powodowała takie lagowanie, tymczasowo jest dodana tabelka HTML. Na nowym stylu wrócimy do tematu Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi