Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie od bana [CS:GO] ONLY MIRAGE #4

Xarionix

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: kocurek 69

Data i Godzina: 15.04.2020 ok. 17.45

Link do bana: nie mam 

Link do Screenów: nie mam 

Wycinek z Konsoli: nie mam

Admin który zbanował Kris

• Użytkownik

Siemka więc tak rozpisze momenty z demka które dla mnie były dziwne.

PODAJE RUNDY

-2:6 w kuchni wychodziłeś wcelowany przez ścianę na kasę 

-3:11 biegłeś na bs B bez żadnego sprawdzania pozycji od razu plant

-3:11 wyszedłeś przez smoke na shorcie bo wiedziałeś o chłopie z bs A 

-3:13 nie wiedziałeś czy ktoś jest na apsach na B ale je odpuściłeś i poszedłeś na mida

- akurat kiedy wszedłem na serwer  to stałeś AFK i przestałeś się wychylać z killami

• Użytkownik

Demko na którym gracz dostał bana 

1. https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=15686&download=auto0-20200415-172314-390915780-de_mirage-_PL____StrefaSkilla.pl____ONLY_MIRAGE_4___128tick__Darmowy_VIP__Skiny_Kosy_Gloves_-1746.zip

Tutaj nie mam nic do napisania nie było żadnych dziwnych akcji? na przyszłość @ KriS  Rozpisując gracza twoim obowiązkiem również jest rozpisanie demka na który gracz dostał bana...

2. https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=15686&download=auto0-20200415-170413-1445842549-de_mirage-_PL____StrefaSkilla.pl____ONLY_MIRAGE_4___128tick__Darmowy_VIP__Skiny_Kosy_Gloves_-1723.zip

2:05- Przytrzymałeś się na rampie bo już wiedziałeś że stoi pod drewnem? -/+ B
2:24- Udajesz, że patrzysz okno do b chociaż wiedziałeś, że stoi na shorcie (w tym czasie kolega patrzył do okna od drabinki) w momencie kiedy cofnął ty picknełeś jungle? +B
3:00- Teraz cwaniaku nie pushowałeś rampy bo wiedziałeś, że gracz THC dojezdza rampe? +B
4:57- Widziałeś chłopa, który kroci sobie B, raptownie spojrzałeś się na TT a po chwili kiedy chłop wszedł do undera ty pickujesz TV +B
6:40- Koleś wcelowany AWP po chwili wyciąga nóż i ty próbujesz pickowac.. -/+ B
7:05- na 1x go nie widziałem, że przeszedł na fireboxa + B
7:15- Info jungla stojąc na rampie? +B
9:17- Kolejny dziwny "TIMING" dopiero jak kolega stanął za kasą ty pickujesz? -/+ B
9:25- Cofasz z kuchni patrzysz shorta (Czekasz az twoj zginie) poczym strzelasz heda? -/+ B
11:55- Ct wychylił szorta spojrzałes sie na niego i wiedziales ze celuje prosto na ciebie po chwili ct zmienia kierunek na aparty pickujesz i zabijasz +B
13:07- Znowu wiesz, że chłop dojeżdża i się przytrzymujesz? +B 
13:12- Nwm co to było ale chyba obsrałeś zbroje i przeczekałeś chwile -/+ B
14:57- Jesteś wcelowany na shorta? +B
16:05- Rozumiem dostałeś info mid ale (Zawsze dojeżdżałeś a teraz wcelowałeś się na shorta?) +B
16:39- Znowu nie wychylasz ale wiesz, że chłop biegnie mida po wyczekaniu zabijasz go z jungle? +B

@ Kivbi

Zacznę od samego serwera proszę o ukaranie gracza THC za nadużywanie wulgaryzmów co do dowodów jest ich masa w 2 demkach gdzie podałem linka minimum Silence na 60 minut może nauczy się zachować kultury ;) oraz proszę o dodanie na serwer „BsLimiter”- 4 graczy i biegają gdzie chcą?

Teraz kilka słów do zbanowanego gracza. :) Wydaję ci się, że umiesz się chować, ale się mylisz, bo widać twoje ruchy twój timing twoje picki wszystko...

druga sprawa gdzie twoje główne konto? Czemu na nim nie grasz? Obawiasz się Vaca dlatego wbiłeś na no prime? Tak jak zawsze pisałem i pisać będę nie umiecie używać ani cheatów, ani mózgu zeby się dobrze schować oczywiście bana zostawiam masz możliwość kolejnego odwołania, ale jak pobierzesz demko numer 2 sam zobaczysz co grałeś. :)

@ Word  Możesz zapoznać się z tą sprawą :) 

Bez tytułu.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]