Użytkownik BodzioDobraRada Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: BodzioDobraRada Nick admina banującego: Z tego co sie dowiedziałem to Torri Data i czas zdarzenia: 16.04.2020 am_water godzina 17:30 - 19 max Link do demka: Brak Serwer: [CS:GO] Arena 1v1 #3 Opis sytuacji: Gram sobie normalnie rozmawiam z chłopakami smiejemy sie wszystko gicik i nagle permik z powodem WH. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199044000941/ Bardzo bym prosił o wyjasnienie tego bana ponieważ uwazam ze dostałem go bezpodstawnie. Również proszę Torri o pokazanie gdzie według jej uzywałem wspomagaczy (wh) pozdrawiam i czekam na odpowiedź gdyż ranking sam sie nie wbije Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez BodzioDobraRada Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @ Word Nwm czemu ukryłeś tą odpowiedź ale proszę o dodanie chociażby godziny "Nadania bana" @ Word nie zdążę zobaczyć bana do 48h więc odbanuj Pana Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi