Użytkownik Kacper2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Od kilku dni mam problemy żeby wbić na serwer jak i go dodać -> na paru innych się też to pojawiło się Próbowałem wsyzstkiego reinstal 200 razy nic, aktualizacja plików nic, normalnie nie wiem co się stało czy to pliki czy nie #steam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Spróbuj zresetować router powinno zadziałać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacper2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Dusia napisał: Spróbuj zresetować router powinno zadziałać Zrobione już to było lecz nie pomogło Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi