Użytkownik Vixo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nick: Vixo Wiek: Musicie o to pytać ehh, 26 w Sierpniu Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Myślę że wróciłem już na dłuższy czas, jak wiecie jestem tu od praktycznie samego początku istnienia sieci. W czerwcu ubiegłego roku również po krótkiej absencji chciałem wrócić, lecz sprawy niezależne ode mnie pokrzyżowały mi plany. Wymagania: • 300+ postów - Można odhaczyć. • 200+ reputacji - Można odhaczyć. • Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy -Można odhaczyć. • Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji -Może być ciężko, ponieważ mam ten swój charakterek, ale myślę że można zapomnieć o spinie z przeszłości. • 9 aktywnych dni na forum - Można odhaczyć. • Bezkonfliktowość - Aktualnie jak najbardziej Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam. Niestety, ale na dzień dzisiejszy odrzucam podanie. Z tego względu, iż za mało czasu spędzasz na forum. Spróbuj za jakiś czas. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi