Użytkownik KOrona Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Twój nick: KORONAWIRUSIE SPIERDALAJ Nick admina banującego: najprawopodobnie kris, ale nie pamiętam Data i czas zdarzenia: 16.04.2020r. około godziny 10 - 11:30 Link do demka: nie mam Serwer: ONLY MIRAGE #2 [CS:GO] 145.239.18.202:27015 Opis sytuacji: Gram sobie tu normalnie, normalnie jak zawsze heady z deagla siadają. A tutaj ban za co? XDDDD Na początku miałem bekę, bo dlaczego dla admina, który mnie zbanował miał świadomość, że chatuje ? Osoby, które są lepsze od drugiej to nie znaczy, że cheatują. Sam miałem globala ( zobacz zrzut ekranu na steam ) oraz gram od 2015r. Proszę o wyjaśnienie sprawy oraz proszę ogarnijcie adminów ;) Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/janonnGOD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Bana dostałeś od @ yabadabadoo za obrażanie graczy, więc ban zostaje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi