Użytkownik MiłyMiłosz :) Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj znowu wchodząc na serwer przytrafiła mi się taka sytuacja. Wczoraj napisałem post to ZBAKANE OKO 1.6 zamknął temat..... Wchodząc na serwer dostałem oto takiego bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny]. [AMXBans] There are 4 hours , 58 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : MilyMiloszeK [AMXBans] Reason : ' 101xD_Hack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.20.242.116 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo Prosze o pomoc poniewaz nie moge grać na moim ulubioonym ss2 Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez MiłyMiłosz :) Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zastosuj się do wzoru. Instalowałeś jakieś śmieci do CS'a które teraz ci wykrywa. Usuń to co tam wgrywałeś lub zainstaluj czysty CS 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi