Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Oleg 2.Twój nick na serwerze: Rzodkieweczka 3. Aktualny wiek: 17 4. Czas spędzony na serwerze: 32h 5. W jakich godzinach grasz?: 9-13 14-01 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8/10 muszę sobie przypomnieć co nieco ale Zorbie to i bedzie git. 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: TAK 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: NIE 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem pomocny, humorek dopisuję, sprawiedliwy, ogarniety. W porannych godzinach gdzie najczęściej gram jest mało adminów online i roi się od cziterów. łacznie z wszystkich kont mam w cs jakies 3h godzin więc na 1 rzut oka widze czy ktoś leci na czitach. Jestem montażystą (pracuję dla youtuberów od 40k do 400k subów) wiec gdyby server potrzebował promocji to mogę zrobic jakis ładny materiał lokujący server. Dużo osób na serwerze mnie lubi i kojarzy :p 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/marcheweczka122 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:15751046 Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Rzotkieweczka Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jestem na TAK + Czas spędzony na serwerze + Znajomość SM + Widuje cię na serwerze i widze że jesteś lubiany przez graczy + Doświadczenie w CSGO - Konto pod podanie Pozdrawiam JASIK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 + Wiek + Jesteś ogarnięty, tylko czasami troszeczkę mniej śmieszkowania + Znajomość SM + Rozpoznawalny na serwerze - Konto na forum pod podanie (już 2) Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Przyjmuje podanie ciekawe zobaczmy jak się na posadzie sprawdzisz (oby jak najlepiej) 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi