Użytkownik BodzioDobraRada Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Maciej 2.Twój nick na serwerze: BodzioDobraRada 3. Aktualny wiek: 20 4. Czas spędzony na serwerze: Minutes Played: 627 5. W jakich godzinach grasz?: Gram od rana do nocy ale od wczoraj niestety nie moge grać gdyz posiadam bana, ale jestem pewien ze dostane unbana. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Szczerze mówiąc nigdy nie byłem adminem na serwerach w cs:go, ale uważam, ze wszystko jest do nauczenia poniewaz jest mnóstwo poradników dotyczących komend admina 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Posiadałem admina ale nie w cs:go lecz w starszej wersji 1.6 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Jestem nadal, posiadam permbana za "wh" lecz uwazam ze za 24h wszystko sie wyjaśni i zostanę "uniewinniony" 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: -Jestem rozpoznawalny,lubiany na serwerze -Potrafie odróżnić cheatera od zwykłego " skilowego gracza " -Jestem perfekcjonistą, więc jak za coś się biore to staram się wykonać to na 110% 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199044000941/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:541867606 EDIT: @ Rustic Tak dokładnie, nie napisałbym podania wiedząc ze nie dostane Ub, jestem pewny swego @ Torri "Mógłbyś chociaż poczekać aż rozstrzygną Twojego bana..." -> Doskonale wiedziałem, ze dostane ub wiec chciałem spróbować. "Twoje konto steam też ma bardzo mało godzin w cs, zastanawia mnie co z poprzednim, bo nie grasz jak „nowy gracz” -> Swojego konta nigdy nie miałem, korzystałem z kolegi konta który przestał grać a teraz wrócił i nie chce być ograniczany z uzywaniem konta, dlatego tez postanowiłem wreszcie kupic swoje Link do tego konta : https://steamcommunity.com/profiles/76561198800409641 Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez BodzioDobraRada Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Czekaj, czekaj posiadając bana i jeszcze nikt go nie sprawdził piszesz podanie na admina? Czy ja czegoś tutaj nie rozumiem? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 - konto pod podanie - mało godzin na serwerze - widziałem cie na serwerze i nie podobała mi sie twoja kultura w stosunku do innych - znajomość SM + wiek Jestem na NIE Pozdrawiam JASIK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Jestem na Nie -mało godzin na serwerze min 20h - znajomość SM -konto jest stworzone pod podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Mógłbyś chociaż poczekać aż rozstrzygną Twojego bana... + Wiek - Czas spedzony na serwerze - Znajomość SM (mogłeś chociaż przygotować się oglądając poradniki) - Twoje zachowanie i kultura nie jest zbyt odpowiednia - Konto na forum założone pod podanie Twoje konto steam też ma bardzo mało godzin w cs, zastanawia mnie co z poprzednim, bo nie grasz jak „nowy gracz”. Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 -mało godzin na serwerze -konto pod podanie -znajomość SM Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Podanie odrzucone popraw aktywność i może kiedyś spróbuj 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi