Użytkownik EXEC Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 ✔ Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. ✔ Wiek: minimum 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość. ✔ Brak posiadania funkcji na innych sieciach serwerów. ✔ Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. ✔ Konto w grze CS:GO musi mieć status PRIME! ✔ STEAM oraz brak statusu VAC na nim. ✖ Staż na serwerze przynajmniej 20h. ✔ Kilka sensownych postów na forum. ✔ Posiadanie i używanie mikrofonu. 1. Imię: Filip 2.Twój nick na serwerze: Vayss 3. Aktualny wiek: 17 lat (04.03.2003) 4. Czas spędzony na serwerze: Kiedyś dłużej grałem, ale chyba czas się jakoś zrestartował, bo aktualnie posiadam ponad 6 godzin. Mogę w każdej chwili nadrobić. 5. W jakich godzinach grasz?: Gram w godzinach porannych oraz nocnych. Jestem osobą, która mało sypia. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Oczywiście, nawet na tym serwerze, tylko zrezygnowałem, ale chciałbym powrócić na to stanowisko. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Oczywiście, że nie i myślę, że nie będę. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Moja osoba powinna zostać Adminem tego serwera, ponieważ jestem bardzo miłą, sprawiedliwą oraz uczciwą osobą. Pomagam w dużym stopniu, gdy coś jest nie zrozumiałe. Posiadam wieloletnie doświadczenie z pełnieniem funkcji Admina Serwera oraz sprawowania roli jako osoba odpowiedzialna. Chciałbym poświęcić kilka swoich godzin, aby poczuć się znowu Adminem na tym serwerze. Również mógłbym siedzieć w godzinach nocnych, wtedy kiedy adminów brakuje. Ogólnie chciałbym prowadzić ład i porządek na serwerze, aby ludzie mogli spokojnie grać. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/niceteamgg1337 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:446801786 JEŚLI POTRZEBUJESZ GRAFIKI - ZAPRASZAM NA PW Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZANXEY Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 + Wiek + SourceMod + Znajomość regulaminu + Dobry kontakt z innymi graczami + Doświadczenie Jestem na TAK. Ps. 16 godzin temu, EXEC napisał: Również mógłbym siedzieć w godzinach nocnych, wtedy kiedy adminów brakuje. Nie do końca wtedy brakuje adminów - ja gram głównie w nocy ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PrZeDsIeBiOrCa Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Podanie przyjmuje . Odnośnik do komentarza
Użytkownik PrZeDsIeBiOrCa Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi