Użytkownik nesti Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemanko! Jako, że jestem osobą biorącą czynnie udział w życiu for na których przebywam, chciałbym się przedstawić konkretnie nie na zasadzie "Siema gram tu i tu widzimy się na serwie". W związku z powyższym zapraszam was do skromnego opowiadania. Na imię mam Daniel w sierpniu skończę 22 lata, z wykształcenia jestem marynarzem.. właściwie technikiem nawigatorem morskim, ale to co robię w swoim życiu niewiele ma wspólnego z moim wykształceniem. Mianowicie pracuje w transporcie jako kierowca międzynarodowy, do dzisiaj się zastanawiam dlaczego nie zrobiłem kierunku logistycznego... Poza pracą która jest wbrew pozorom ciężka, moim "konikiem" od zawsze jest informatyka. Najlepiej się czuje w skryptach, web designingu oraz grafice.. jestem kompletnym samoukiem całą wiedzę zbieram od najmłodszych lat. Poza informatyką interesuję się motoryzacja, mam takiego skromnego klekota w garażu. Natomiast moją największą pasją są motocykle, którymi zaraził mnie mój tata.. miałem może z 6 lat jak dostałem pierwszego Quada, a na dzień dzisiejszy jeżdżę Suzuki GSX-R K7. Dodatkowo od około 7 lat trenuję sporty walki, dokładniej KickBoxing ale planuje w najbliższym czasie zapisać się na BJJ. Do zainteresowań może jeszcze wrócę w dalszej części, przejdźmy do tematów stricte gry/counter-strike Z grą jestem związany właściwie od około 12 lat, trafiłem na nią dzięki kuzynowi.. do 15 roku życia grałem na platformie non steam, później chcąc spróbować swoich sił jako admin serwera zaopatrzyłem się w steam. Mniej więcej wtedy zaczęła się moja przygoda z forami, grafiką, językami programowania itd. Moja kariera na forach sieci serwerów jak i dyskusyjnych była dość bogata w stanowiska administracyjne czy też moderacyjne.. aczkolwiek zawsze najlepiej czułem się w redakcji albo obsłudze technicznej serwerów teamspeak3. Jednakże około 2 lata temu musiałem skupić się na innych sprawach niż administrowanie/moderowanie forum, i powiedzmy że po dzień dzisiejszy jestem na emeryturze. Poza Counter-Strike grywałem w Ligę Legend, PUBG oraz Metina, tą ostatnią darzę szczególnym sentymentem, bo kto nie tęskni za "won zajente" albo "pszyjde wojem" ewentualnie "fajny fms chcesz mieć takie 2?".. o metinie mógłbym się tu rozpisać bardzo mocno, gdyż znam tą grę od podszewki i pracuje nad takim skromnym projektem. Gracze Metina mogli już o nim słyszeć, bo jest dość szeroko od jakiegoś czasu reklamowany. W każdym razie przechodząc w końcu do sedna czyli do tego jak się znalazłem na tym forum.. muszę wam oznajmić, że serwer FFA bardzo mocno przykuł moją uwagę, dlatego też wczoraj po decyzji o powrocie do rozgrywki w poczciwego 1.6. Był to pierwszy serwer jaki odwiedziłem, niestety na platformie non steam, ponieważ czekam na odzyskanie tokenu mobilnego do swojego konta. Mimo wszystko grało mi się przyjemnie wszystko elegancko siadało, nawet mój dawny skill snajpera gdzieś tam się budzi we mnie. W pewnym momencie na serwer wszedł gracz andrzej, pierwsza runda i wszystkich dosłownie pozamiatał samymi baniami.. kilka rund sytuacja ta sama, więc postanowiłem mu się przyjrzeć.. intuicja mnie nie myliła, totalny odpał i to bez żadnych granic. Dawałem mu szansę na wyjście, gdy to nie poskutkowało postanowiłem zarejestrować się na forum, a kiedy rejestruję się na jakimś forum biorę czynny udział w jego życiu. I tak oto jestem. Wydaje mi się, że ten temat wyczerpałem, więc powróćmy na sekundę do tematów zainteresowań. Zapomniałem wyżej wspomnieć o moich upodobaniach muzycznych.. więc żeby skrócić moje wywody ujmę to tak. Słucham właściwie wszystkich gatunków muzycznych, nie ograniczam się do jednego jak coś mi wpadnie do ucha to słucham. Jednak moim topowym gatunkiem jest gfunk, gangstarap itp. generalizując klimat lat 80/90 west coast, N.W.A, Compton itd. A moim ulubionym wykonawcą jest od wielu lat niezmiennie Tupac Amaru Shakur, którego historią się interesuję od bardzo dawna.. mam za sobą masę dokumentów, artykułów itp. na jego temat. Po latach dobrneliśmy do końca, pozdrawiam wszystkich z tego miejsca do zobaczenia w grze lub gdzieś na forum. Trzymajcie się, cześć. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witamy na sieci. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NarratoR Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kivbi Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ale się rozpisał a ja wbilem się tylko przywitać Tak więc witamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik EXEC Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 siemka ? JEŚLI POTRZEBUJESZ GRAFIKI - ZAPRASZAM NA PW Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 18 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Kluski z rosołem Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 hey Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Hejka ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi