Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Moje HyperX Cloud już przeszły wiele, więc chciałem zaopatrzyć się w nowe. Niestety... Czasem nie wszystko idzie zgodnie z planem Postanowiłem napisać reklamację. Trochę inną niż zwykle. Ciekawe jaka będzie odpowiedź. Myślicie, że się uda? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Najlepsze słuchawki w swojej cenie. Po za tym widać że chyba tylko pudełko uszkodzone..... Słuchawki nie działają? ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, Na-Lajcie.pl napisał: Najlepsze słuchawki w swojej cenie. Po za tym widać że chyba tylko pudełko uszkodzone..... Słuchawki nie działają? Drogi Panie Na-Lajcie. Gdyby przeczytał Pan cały post, dowiedziałby się Pan co w trawie piszczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Myślę że ktoś będzie miał fun jak będzie to czytał a z drugiej strony smutek że przyszło rozwalone. Ale generalnie powiem tak, chopaki na sortowni dobrze skopali paczuszkę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Tutaj chyba jakieś Champion League finały były grane albo jakaś gala fighter, no ja to bym używał przekleństw zamiast przecinków, bo to jest śmiech na sali, że takie coś dostarczają klientom. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Wczoraj dostałem odpowiedź. Zamówili mi kuriera na dzisiaj, miałem wszystko spakować i kurier to zabrał. Jak paczka dotrze do magazynu to mi wyślą nowe. No i dodatkowo otrzymam rabat na następne zakupy w postaci bonu upominkowego Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi