Użytkownik Jajko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Jajko Imię: Janek Wiek (dokłada data): We wrześniu 17 SID: STEAM_0:0:536650015 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Przez te wolne nawet do 10h Opisz siebie: Jestem osobą uczciwą, bezstronną, otwartą na nowe znajomości. Mam do siebie dystans i zawsze dążę do postawionego przez siebie celu. Wykonuję swoje obowiązki starannie, niczego nie robię pochopnie i jak nie jestem czegoś pewny to się pytam innych osób. Dlaczego akurat Ty?: Są tylko 3 osoby UBT CS 1.6 i kolejna para rąk na pewno się przyda. Bardzo chciałbym pomóc w rozwoju sieci. Mam do siebie wielki dystans, przez co bardzo trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Mam spore doświadczenie jako członek UBT, kiedyś pełniąc tą funkcję szło mi bardzo dobrze i skarg na mnie nie było. Wiem, że nikt mnie nie zna i podanie moeże zostać odrzucone, lecz prosiłbym nawet o jakieś testowe ssy/demka do rozpiski i na podstawie tego stwierdzicie czy zostanę przyjęty czy nie, bo jednak lepiej by osoba, z umiejętnościami zajmowała to stanowisko niż osoba z mniejszym doświadczeniem lecz znana na forum ;/ Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Ciężko mi jest ocenić siebie samego, ale grałem na różnych cheatach i potrafię odróżnić dobrego gracza od cheatera. Kontakt: Forum, ewentualnie FB @ iksiu 1.6 Daj paczki z ssami/demkami to Ci rozpiszę :p Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Jajko Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Wyjadę mi się, że jest wystarczająca ilość ubt 1.6 i nie potrzebna nam na chwile obecną żadna dodatkowa pomoc. Demka czy ss’y są sprawdzane na bierząco, gracze nie muszą długo czekać. Masz steam dopiero od 14 marca tego roku i już aktywne bany na innych sieciach za multiczity... podanie ogólnie mnie nie przekonuje. jestem na NIE. edit: jak możesz podeślij mi linki na pw do forum gdzie byłeś na randze ubt, chętnie sobie sprawdzę to doświadczanie. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) + jest 3 ubt z czego ogarnia tylko @ GENERAL ALADEEN 1.6 więc nowy ubt się przyda + doświadczenie +wiek + przyda się nowa osoba która będzie sprawdzala demka nie patrząc na to czy jest to kolega czy nie bo jeszcze nikogo prawie nie zna + chłopak możne poswiecic 10h dziennie na forum wiec nikt nie będzie długo czekal na sprawdzenie ss czy jakiegoś odwolania ja jestem na tak oczywiście jak zdasz test ( demo do rozpisania i ss) Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez DarkoV 3 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Troche za wcześnie na takie rzeczy. To, że napiszesz parę postów na forum i zrobisz trochę szumu na forum oraz sb, nic nie znaczy. Zacznij na spokojnie od admina na serwerze i potem się zobaczy. Sorki że tak to ujme ale jesteś rzadko widoczny na forum przynajmniej ja to widzę. Kojarzę cie praktycznie poprzez jednorazowo kilka drobnych zdań na SB. Niestety dla mnie to za mało. Na NIE. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Na nie. - 2 członków UBTeam jest na nie, a my zazwyczaj zgodni jesteśmy - DarkoV jest na tak. - Napisałeś "Mam spore doświadczenie jako członek UBT" widać na jednym z twoich postów. - Mogłeś chociaż przeczytać wymagania i nabić te 20 postów. 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi