Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Jajko UBT

Jajko

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO:  1.6

Nick: Jajko

Imię: Janek

Wiek (dokłada data): We wrześniu 17

SID: STEAM_0:0:536650015

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Przez te wolne nawet do 10h :D

Opisz siebie: Jestem osobą uczciwą, bezstronną, otwartą na nowe znajomości. Mam do siebie dystans i zawsze dążę do postawionego przez siebie celu. Wykonuję swoje obowiązki starannie, niczego nie robię pochopnie i jak nie jestem czegoś pewny to się pytam innych osób.

Dlaczego akurat Ty?: Są tylko 3 osoby UBT CS 1.6 i kolejna para rąk na pewno się przyda. Bardzo chciałbym pomóc w rozwoju sieci. Mam do siebie wielki dystans, przez co bardzo trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Mam spore doświadczenie jako członek UBT, kiedyś pełniąc tą funkcję szło mi bardzo dobrze i skarg na mnie nie było. Wiem, że nikt mnie nie zna i podanie moeże zostać odrzucone, lecz prosiłbym nawet o jakieś testowe ssy/demka do rozpiski i na podstawie tego stwierdzicie czy zostanę przyjęty czy nie, bo jednak lepiej by osoba, z umiejętnościami zajmowała to stanowisko niż osoba z mniejszym doświadczeniem lecz znana na forum ;/

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Ciężko mi jest ocenić siebie samego, ale grałem na różnych cheatach i potrafię odróżnić dobrego gracza od cheatera.

Kontakt: Forum, ewentualnie FB

@ iksiu 1.6  Daj paczki z ssami/demkami to Ci rozpiszę :p 

Edytowane przez Jajko
  • Stały Bywalec

Wyjadę mi się, że jest wystarczająca ilość ubt 1.6 i nie potrzebna nam na chwile obecną żadna dodatkowa pomoc. Demka czy ss’y są sprawdzane na bierząco, gracze nie muszą długo czekać. Masz steam dopiero od 14 marca tego roku i już aktywne bany na innych sieciach za multiczity... podanie ogólnie mnie nie przekonuje.

jestem na NIE.

edit: jak możesz podeślij mi linki na pw do forum gdzie byłeś na randze ubt, chętnie sobie sprawdzę to doświadczanie.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik∙

+ jest 3 ubt z czego ogarnia tylko @ GENERAL ALADEEN 1.6  więc nowy ubt się przyda 

+ doświadczenie 

+wiek 

+ przyda się nowa osoba która będzie sprawdzala demka nie patrząc na to czy jest to kolega czy nie bo jeszcze nikogo prawie nie zna :) 

+ chłopak możne poswiecic 10h dziennie na forum wiec nikt nie będzie długo czekal na sprawdzenie ss czy jakiegoś odwolania

ja jestem na tak 

oczywiście jak zdasz test ( demo do rozpisania i ss)

Edytowane przez DarkoV
  • Ha ha 3

Troche za wcześnie na takie rzeczy. To, że napiszesz parę postów na forum i zrobisz trochę szumu na forum oraz sb, nic nie znaczy. Zacznij na spokojnie od admina na serwerze i potem się zobaczy.  Sorki że tak to ujme ale jesteś rzadko widoczny na forum przynajmniej ja to widzę. Kojarzę cie praktycznie poprzez jednorazowo kilka drobnych zdań na SB. Niestety dla mnie to za mało.

Na NIE. 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Na nie.

- 2 członków UBTeam jest na nie, a my zazwyczaj zgodni jesteśmy xD 

- DarkoV jest na tak.

- Napisałeś "Mam spore doświadczenie jako członek UBT"  widać na jednym z twoich postów.

- Mogłeś chociaż przeczytać wymagania i nabić te 20 postów.

• Lubię to! 2

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]