Użytkownik Qmasek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: No Name Nick admina banującego: @ Manieczek!^^ Data i czas zdarzenia: dziś godzina 12 50 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : No Name [AMXBans] Reason : ' no recoil ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 935928879 ' [AMXBans] Your IP : ' 85.221.144.92 ' [AMXBans] ====================================== Opis sytuacji: Dostałem bana za No Recoil tylko ze na serwerze se kupiłem za szlugi i admin nawety chyba nie wiedział że można takie coś kupić i od razu dał takiego bana. Radzę zapoznać sie z sklepem JB a potem banować Link do profilu steam: Kumasek zdjecie Pompa team imie Eryk Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Qmasek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @ seyn Przenieś do działu 1.6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pisałem do właściciela mój błąd przyznaje się ub proszę dla tego pana Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi