Użytkownik Stomp Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick z CS: STOMPadre Admin banujący: na dole jest Serwer: cs 1.6 u trivora Data zdarzenia: na dole Opis sytuacji: CHlop daje mi bana za BH, gdzie robie Ducka scrollem i bhopa spacja. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: Opis sytuacji: Mianowicie miałem u was zakupionego SVIP-a, na nim jest podwójny skok. No to postanowiłem robić duck (scrollem) + bhop (spacja) dzieki temu mialem predkosc 500 a nie standardowo 250. Dostałem tego bana bez podstawnie! Powinno byc na 3h Dowody (Demko,ssy,świadkowie): [FB]-------------------------------------[FB] ||| You are banned ||| Nick: STOMPadre ||| IP: 37.na pw podam adminowi ||| SteamID: STEAM_0:0:29379552 ||| By admin: Pavvix ||| Reason: regulamin punkt 6 BH ||| Ban created: 19.04.2020 - 11:56:31 ||| For length: Permanent ||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [FB]-------------------------------------[FB] Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Stomp Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @ d3f3nd3r zapraszam z rozpiską demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stomp Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Robiłem Ground Strefe Jump, gsj. Punkt regulaminu: 11. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) Zgodnie z taryfikatorem banów: Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Obejrzałem demko na prośbe Pavvixa bo ma teraz problemy delikatne. Za używanie GSJ jest ban na 3h. Prosze o UB, juz wystarczająco odpokutował. Następnym razem ban będzie dłuższy aż w koncu bedzie on permanentny. Jest nas wiecej na serwerze wiec musisz na siebie uważać. Prosze nadac UB Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi