Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] #8 Wywiad Z .::FocuS::.

|_ ○ $ ! @

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wywiad z @.::FocuS::.

Pytająca: @Nicolcia - Biały
Odpowiadający: @.::FocuS::. - Żółty

-W dzisiejszym kąciku redaktorskim mamy zaszczyt gościć naszego jedynego globalnego moderatora i jednego z adminów na serwerze Only DD2. @.::FocuS::.'a. @.::FocuS::. Cieszę się, że zgodziłeś abym mogła przeprowadzić z Tobą wywiad. Na początek przedstaw się nam powiedz, jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz, czym się interesujesz i do jakiej szkoły uczęszczasz.    

-Cześć, mam na imię Mateusz 18 wiosen już za mną. Mieszkam w województwie Mazowieckim, a dokładnie 85 km na wschód od warszawy w małej wsi Jarnice. Interesuję się motoryzacją, sportem (piłką nożną) i jak prawie każdy chłopak płcią przeciwną. Uczęszczam 3 rok do szkoły Zawodowej profil "Mechanik pojazdów samochodowych    

-Motoryzacja ahh Ja również interesuje się motoryzacją. Dlaczego właśnie takie zainteresowania co Tobie w tych zainteresowaniach  najbardziej imponuję ?    

-Motoryzacją interesuję się od małego gówniarza. Kiedyś, gdy wujek miał warsztat samochodowy chętnie mu pomagałem i się od niego uczyłem fachu. Lubie majstrować, grzebać, naprawiać coś w tych bestiach. Nie jest to taka łatwa robota jak wygląda, często więcej czasu się rozbiera pojazd aby się dostać do elementu który trzeba naprawić niż go się naprawia :p. Obecnie mam swój pierwszy samochód który sam w wolnej chwili tuninguje, aby był najlepszy i jedyny w swoim rodzaju.    

-O kurczę Sama bym chciała mieć własny samochód. Możesz nam dokładnie opisać swoją własną "bestie" ? :D  

-Mój pierwszy samochód to niemiecka bestia Golf 3, silnik 1.9 TDI, gdy go kupiłem miał 90 km, a obecnie ma 115 km. Sporo czasu,pieniędzy i serca w niego włożyłem.Nie będę wymieniał co w nim robiłem bo jest tego za dużo.    

-Dobrze, a czy jesteś w jakimś poważnym związku ?    

-Nie, nie jestem i obecnie nie szukam jakiegoś poważnego związku. Jestem młody trzeba się wybawić    

-No młody wiek to trzeba się wyszaleć. A jak już w temacie związków jaka twoim zdaniem powinna być dziewczyna idealna ?    

-Wierna,szczera, z poczuciem humoru, nie zazdrosna o byle gów** i żeby jakoś wyglądała dbała o siebie.    

-Wierna i szczera ale żeby pięścią nie zabiła. Byłeś gdzieś na wakacjach w sensie podróżowałeś gdzieś ?    

-Niestety nie, są wakacje wolne od szkoły to pracuję, aby mieć na swoje potrzeby.    

-W sumie w domu i w pracy najlepiej. Jaki gatunek filmów lubisz najbardziej ?    
-Horrory,komedie.    

-Aj horrory i komedie. :D A jakie 3 filmy obojętnie jakiego gatunku mógłbyś nam polecić ?    

-"Droga bez powrotu" część 6, "Szybcy i wściekli "każda część jest godna polecenia, "Pitbull " 

-"Droga bez powrotu" oglądałam tą część nie zawiodłam się. Dobrze, a umiesz gotować ?    

-W gotowaniu jestem wielką klęską. xD  Nie potrafię gotować, jajecznice jeszcze jakoś zrobię, płatki z mlekiem, frytki, i jakieś tam kanapki, nic po za tym :/ . Dlatego wolę czasami sobie jedzenie zamówić jakiś kebab,pizza.    

-Oj uwierz mi ja też za dobrze nie radzę sobie z gotowaniem. A jak już też przy temacie gotowania twoje ulubione danie ?

-Ryż z kurczakiem i jakaś sałatka, lub po prostu kebab .   

-Dobrze, a masz jakiś cel życiowy ?    

-Jakiegoś konkretnego celu życiowego nie mam, zobaczymy jak się życie potoczy. W przyszłości założyć normalną rodzinę, a teraz póki jestem młody bawić się, ale żeby nie przesadzić wszystko dla ludzi ale są jakieś granice.    

-Bawić się nie umierać. A teraz może sprawy forum dlaczego strefaskilla ?    

-Szczerze? sam nie wiem dłuższy czas szukałem jakiejś ogarniętej sieci. Pewnego razu dałem post na fb w grupie cs 1.6 że szukam ciekawej sieci i po jakimś czasie skomentował post @Kamilek i zaprosił mnie na sieć, wszedłem zobaczyłem, zacząłem grać na serwerze Only DD2, po kilku dniach złożyłem podanie na moderatora bo była otwarta szybka rekrutacja zostałem przyjęty, no i jakoś tak wyszło że na strefieskilla jestem już 2 miesiące.    
Poznałem tu sporo ciekawych ludzi, na siec przyszedł stary znajomy z poprzedniej sieci @DyLu później @Vixo, @demolka

@zjc(^;, @Zborekk, @M4A1.

-Dobrze, a dlaczego nick @.::FocuS::. ?    

-Nick jest od polskiego rapera i producenta muzycznego Wojciecha który miał pseudonim Fokus, który rapował w zespole Paktofonika oraz później w kolejnym zespole "Pokahontaz". Trochę jego nick przerobiłem zamiast K jest C, a kropki i dwukropki są bo moim zdaniem tak fajniej wygląda.   

-Dobrze, a jaka była twoja reakcja na awans z moderatora na globalnego moderatora ?    

-Szczerze normalna chyba , jako "moderator" starałem się jak najlepiej wybowiązywać się ze swoich obowiązków, i przez to zostałem doceniony awansem, przed awansem wiedziałem że w przyszłości dostane awans, lecz nie wiedziałem kiedy to nastąpi. Jak zobaczyłem że zostałem awansowany z moderatora na Global Moderator byłem trochę na fazie (zjarany) i nie pamiętam co wtedy czułem.

-Każdy chyba na jakimś stanowisku ma nadzieję na awans tylko nie wie kiedy ten awans nastąpi gratuluje ci jeszcze raz bo zasłużyłeś. A z forum z kim najbardziej się zaprzyjaźniłeś i kogo najbardziej cenisz ?    

-Najbardziej sobie cenie @DyLu, @Relax.'a, @zjc(^; moje najlepsze mordy, a i bym zapomniał o pięknej Pani @M4A1 

-Może teraz temat muzyki jaki gatunek muzyczny najbardziej uwielbiasz ?    

-Mój ulubiony gatunek to stary dobry rap/hip-hop, lecz z czasu słucham tego całego New School.   

-Oj stary dobry rap i hip-hop wtedy to było coś. A mógłbyś nam polecić przynajmniej 3 piosenki ?    

-Chada - "Żyć aż do bólu" TPS- "Tylko Bóg może Nas sądzić "feat. Arczi, Bonus RPK - "OPOWIEŚCI Z KRYPTY" ft. Quebonafide, Borixon, Kizo.    

-Oj chada [*]. Dobrze, a teraz pytania albo to albo to.
Owoc czy warzywo ?    

-Owoc    

-Dziewczyna czy przyjaciel ?    

-przyjaciel    

-Imprezy czy nauka ?    

-imprezy    

-Podróżowanie czy oglądanie filmów ?    

-podróżowanie    

-Słuchanie muzyki czy czytanie książek ?    

-Słuchanie muzyki    

-Aktywny tryb życia czy leżący tryb życia ?    

-Aktywny tryb życia    

-Miasto czy wieś ?    

-wieś    

-Kot czy pies ?    

-pies    

-Język angielski czy język niemiecki ?    

-Język angielski    

-Kebab czy pizza ?    

-kebab    

-Dobrze Focus niestety nasz wywiad dobiega końca. Bardzo Tobie dziękuje, że poświęciłeś dla mnie tyle swojego wolnego czasu. Na koniec chciałbyś coś dodać i kogoś pozdrowić ?    21:46

-Dziękuję Tobie za poświęcony czas, Pozdrawiam całą sieć StrefaSkilla a szczególności @DyLu, @Relax.,@zjc(^; i @M4A1.

Edytowane przez Nicolcia
  • Lubię to! 4
  • Użytkownik

Dobre bo długie i ortografia zze da się czytać :)

+ leci

• Lubię to! 2

329c5c67c0931.gif

• Zasłużony

Nieźle wyszło, jeszcze raz dzięki.

• Lubię to! 2

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik∙

Szczerze powiem, że nie chciałam tego pisać w wątku tylko napiszę jako w odpowiedzi. @.::FocuS::. godzinę i parę minut się ze mną męczyłeś było czasami naprawdę śmiesznie i była przyjemna atmosfera. Jeszcze raz bardzo ci dziękuje i polecam się na przyszłość. :D

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Spoko wyszło 

Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]