Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] #8 Wywiad Z .::FocuS::.

|_ ○ $ ! @

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wywiad z @.::FocuS::.

Pytająca: @Nicolcia - Biały
Odpowiadający: @.::FocuS::. - Żółty

-W dzisiejszym kąciku redaktorskim mamy zaszczyt gościć naszego jedynego globalnego moderatora i jednego z adminów na serwerze Only DD2. @.::FocuS::.'a. @.::FocuS::. Cieszę się, że zgodziłeś abym mogła przeprowadzić z Tobą wywiad. Na początek przedstaw się nam powiedz, jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz, czym się interesujesz i do jakiej szkoły uczęszczasz.    

-Cześć, mam na imię Mateusz 18 wiosen już za mną. Mieszkam w województwie Mazowieckim, a dokładnie 85 km na wschód od warszawy w małej wsi Jarnice. Interesuję się motoryzacją, sportem (piłką nożną) i jak prawie każdy chłopak płcią przeciwną. Uczęszczam 3 rok do szkoły Zawodowej profil "Mechanik pojazdów samochodowych    

-Motoryzacja ahh Ja również interesuje się motoryzacją. Dlaczego właśnie takie zainteresowania co Tobie w tych zainteresowaniach  najbardziej imponuję ?    

-Motoryzacją interesuję się od małego gówniarza. Kiedyś, gdy wujek miał warsztat samochodowy chętnie mu pomagałem i się od niego uczyłem fachu. Lubie majstrować, grzebać, naprawiać coś w tych bestiach. Nie jest to taka łatwa robota jak wygląda, często więcej czasu się rozbiera pojazd aby się dostać do elementu który trzeba naprawić niż go się naprawia :p. Obecnie mam swój pierwszy samochód który sam w wolnej chwili tuninguje, aby był najlepszy i jedyny w swoim rodzaju.    

-O kurczę Sama bym chciała mieć własny samochód. Możesz nam dokładnie opisać swoją własną "bestie" ? :D  

-Mój pierwszy samochód to niemiecka bestia Golf 3, silnik 1.9 TDI, gdy go kupiłem miał 90 km, a obecnie ma 115 km. Sporo czasu,pieniędzy i serca w niego włożyłem.Nie będę wymieniał co w nim robiłem bo jest tego za dużo.    

-Dobrze, a czy jesteś w jakimś poważnym związku ?    

-Nie, nie jestem i obecnie nie szukam jakiegoś poważnego związku. Jestem młody trzeba się wybawić    

-No młody wiek to trzeba się wyszaleć. A jak już w temacie związków jaka twoim zdaniem powinna być dziewczyna idealna ?    

-Wierna,szczera, z poczuciem humoru, nie zazdrosna o byle gów** i żeby jakoś wyglądała dbała o siebie.    

-Wierna i szczera ale żeby pięścią nie zabiła. Byłeś gdzieś na wakacjach w sensie podróżowałeś gdzieś ?    

-Niestety nie, są wakacje wolne od szkoły to pracuję, aby mieć na swoje potrzeby.    

-W sumie w domu i w pracy najlepiej. Jaki gatunek filmów lubisz najbardziej ?    
-Horrory,komedie.    

-Aj horrory i komedie. :D A jakie 3 filmy obojętnie jakiego gatunku mógłbyś nam polecić ?    

-"Droga bez powrotu" część 6, "Szybcy i wściekli "każda część jest godna polecenia, "Pitbull " 

-"Droga bez powrotu" oglądałam tą część nie zawiodłam się. Dobrze, a umiesz gotować ?    

-W gotowaniu jestem wielką klęską. xD  Nie potrafię gotować, jajecznice jeszcze jakoś zrobię, płatki z mlekiem, frytki, i jakieś tam kanapki, nic po za tym :/ . Dlatego wolę czasami sobie jedzenie zamówić jakiś kebab,pizza.    

-Oj uwierz mi ja też za dobrze nie radzę sobie z gotowaniem. A jak już też przy temacie gotowania twoje ulubione danie ?

-Ryż z kurczakiem i jakaś sałatka, lub po prostu kebab .   

-Dobrze, a masz jakiś cel życiowy ?    

-Jakiegoś konkretnego celu życiowego nie mam, zobaczymy jak się życie potoczy. W przyszłości założyć normalną rodzinę, a teraz póki jestem młody bawić się, ale żeby nie przesadzić wszystko dla ludzi ale są jakieś granice.    

-Bawić się nie umierać. A teraz może sprawy forum dlaczego strefaskilla ?    

-Szczerze? sam nie wiem dłuższy czas szukałem jakiejś ogarniętej sieci. Pewnego razu dałem post na fb w grupie cs 1.6 że szukam ciekawej sieci i po jakimś czasie skomentował post @Kamilek i zaprosił mnie na sieć, wszedłem zobaczyłem, zacząłem grać na serwerze Only DD2, po kilku dniach złożyłem podanie na moderatora bo była otwarta szybka rekrutacja zostałem przyjęty, no i jakoś tak wyszło że na strefieskilla jestem już 2 miesiące.    
Poznałem tu sporo ciekawych ludzi, na siec przyszedł stary znajomy z poprzedniej sieci @DyLu później @Vixo, @demolka

@zjc(^;, @Zborekk, @M4A1.

-Dobrze, a dlaczego nick @.::FocuS::. ?    

-Nick jest od polskiego rapera i producenta muzycznego Wojciecha który miał pseudonim Fokus, który rapował w zespole Paktofonika oraz później w kolejnym zespole "Pokahontaz". Trochę jego nick przerobiłem zamiast K jest C, a kropki i dwukropki są bo moim zdaniem tak fajniej wygląda.   

-Dobrze, a jaka była twoja reakcja na awans z moderatora na globalnego moderatora ?    

-Szczerze normalna chyba , jako "moderator" starałem się jak najlepiej wybowiązywać się ze swoich obowiązków, i przez to zostałem doceniony awansem, przed awansem wiedziałem że w przyszłości dostane awans, lecz nie wiedziałem kiedy to nastąpi. Jak zobaczyłem że zostałem awansowany z moderatora na Global Moderator byłem trochę na fazie (zjarany) i nie pamiętam co wtedy czułem.

-Każdy chyba na jakimś stanowisku ma nadzieję na awans tylko nie wie kiedy ten awans nastąpi gratuluje ci jeszcze raz bo zasłużyłeś. A z forum z kim najbardziej się zaprzyjaźniłeś i kogo najbardziej cenisz ?    

-Najbardziej sobie cenie @DyLu, @Relax.'a, @zjc(^; moje najlepsze mordy, a i bym zapomniał o pięknej Pani @M4A1 

-Może teraz temat muzyki jaki gatunek muzyczny najbardziej uwielbiasz ?    

-Mój ulubiony gatunek to stary dobry rap/hip-hop, lecz z czasu słucham tego całego New School.   

-Oj stary dobry rap i hip-hop wtedy to było coś. A mógłbyś nam polecić przynajmniej 3 piosenki ?    

-Chada - "Żyć aż do bólu" TPS- "Tylko Bóg może Nas sądzić "feat. Arczi, Bonus RPK - "OPOWIEŚCI Z KRYPTY" ft. Quebonafide, Borixon, Kizo.    

-Oj chada [*]. Dobrze, a teraz pytania albo to albo to.
Owoc czy warzywo ?    

-Owoc    

-Dziewczyna czy przyjaciel ?    

-przyjaciel    

-Imprezy czy nauka ?    

-imprezy    

-Podróżowanie czy oglądanie filmów ?    

-podróżowanie    

-Słuchanie muzyki czy czytanie książek ?    

-Słuchanie muzyki    

-Aktywny tryb życia czy leżący tryb życia ?    

-Aktywny tryb życia    

-Miasto czy wieś ?    

-wieś    

-Kot czy pies ?    

-pies    

-Język angielski czy język niemiecki ?    

-Język angielski    

-Kebab czy pizza ?    

-kebab    

-Dobrze Focus niestety nasz wywiad dobiega końca. Bardzo Tobie dziękuje, że poświęciłeś dla mnie tyle swojego wolnego czasu. Na koniec chciałbyś coś dodać i kogoś pozdrowić ?    21:46

-Dziękuję Tobie za poświęcony czas, Pozdrawiam całą sieć StrefaSkilla a szczególności @DyLu, @Relax.,@zjc(^; i @M4A1.

Edytowane przez Nicolcia
  • Lubię to! 4
  • Użytkownik

Dobre bo długie i ortografia zze da się czytać :)

+ leci

• Lubię to! 2

329c5c67c0931.gif

• Zasłużony

Nieźle wyszło, jeszcze raz dzięki.

• Lubię to! 2

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik∙

Szczerze powiem, że nie chciałam tego pisać w wątku tylko napiszę jako w odpowiedzi. @.::FocuS::. godzinę i parę minut się ze mną męczyłeś było czasami naprawdę śmiesznie i była przyjemna atmosfera. Jeszcze raz bardzo ci dziękuje i polecam się na przyszłość. :D

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Spoko wyszło 

Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]