Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick podejrzanego: LUULIGUZMAN Nazwa Serwera: Only Mirage #2 Steam ID: STEAM_1:1:540516024 Data i godzina: 19.04.2020r. godz. 19:20. Link do dowodów: GoTV. Rozpisanie Dowodów: Niestety. Gramy w tę grę dopiero drugi dzień i nie potrafię. Coś od siebie: Lubię hawajską. A dodam też, że admin pojawia się tam raz na dzień na jedną mapę. Ogólnie sam bym sobie to obejrzał, ale ten serwer jest tak skonfigurowany, że nawet na specta nie można wejść a co dopiero na nim siedzieć i kogoś oglądać. HF Zapomniałbym. Btw. Nie wiem czy on ma haxy, czy też nie ma. Śmierdział, więc wstawiam. Nie da się oglądać ludzi na spect a nie będę specjalnie pobierał dema na każdego kogo uważam za potencjalnego cheatera i tracił czas. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 To nie jest miejsce na śmieszki mój drogi. Jakoś nikomu nie przeszkadza konfiguracja serwera, a tylko Tobie. Więc swoje komentarze zostaw dla siebie. @ UBTeam CS:GO 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, WhiteNygga napisał: To nie jest miejsce na śmieszki mój drogi. Jakoś nikomu nie przeszkadza konfiguracja serwera, a tylko Tobie. Więc swoje komentarze zostaw dla siebie. @ UBTeam CS:GO Hm, czyli wg ciebie normalne jest to, że zwykły gracz nie ma możliwości oglądania kogoś na spect? Gdzie admin wchodzi raz na dzień na 10 minut No, jeśli tak, to sory. My Bad tzw. Tymczasem idę oglądać serial i pojeść trochę słodyczy w ten cudny, niedzielny wieczorek. A korzystając z okazji chciałbym pozdrowić całe El Ventiladore Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Znajdziesz mi te demko? próbuję odnaleźć z tej godziny ale ilekroć pobiorę to nie ma takiego gracza Czy na pewno to była 19:20? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak. Raczej znam się na zegarku. Jestem już duży. Duży jak dragon, hehe. Hmmm... Może to wina złego przypisania odnośnika do GOTV w tabelce, któż to wie... Tzn. może przekażę to jaśniej graficznie. Po prostu moje trzecie oko powiedziało mi, że te dwa poniższe odnośniki do GoTV są identyczne. A tymczasem idę pakować prezenty na gwiazdkę, bo to już niebawem, ahoy. Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Nie żeby coś, ale za 20 minut mija tydzień od zgłoszenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Sprawdziłem gracza wiele razy i nie zauważyłem nic podejrzanego, na ten moment nie mam żadnych dowodów żeby go zbanować, gracz może i ma kilka podejrzanych akcji ale nie są spalone, jest to tylko moja opinia nie wiem jak reszta. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 10 minut temu, Word napisał: Sprawdziłem gracza wiele razy i nie zauważyłem nic podejrzanego, na ten moment nie mam żadnych dowodów żeby go zbanować, gracz może i ma kilka podejrzanych akcji ale nie są spalone, jest to tylko moja opinia nie wiem jak reszta. Rozumiem, że to na podstawie obejrzanego dema? Gdzie takowe znajdę? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Teraz, TBk napisał: Rozumiem, że to na podstawie obejrzanego dema? Gdzie takowe znajdę? Nie na podstawie demka, kilka razy miałem okazję z nim pograć na serwerze i oglądałem go wiele razy przed twoim zgłoszeniem i nie zauważyłem nic podejrzanego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Obejrzałem dzisiaj grę luuliguzman i gracz został zbanowany! Temat zamykam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Cziter zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi