Użytkownik Kappoochino Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @ Dusia [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Najważniejsze w życiu jest: przyjaźń, miłość, rodzina, szczerość. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] +spokojny, +zabawny, +pracowity, +pomocny, +wyrozumiały. - czasami toksyczność, -żadko (raz na kilka miesięcy) nie mam chęci czegoś zrobić. [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil? [O] Nie wiem, nie przychodzi mi do głowy czego będę żałował. [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Polityki w Polsce. [P] Jakie masz plany na przyszłosc? [O] Dom, być bogatym, więcej wolnego czasu. [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? [O] Żadnych. [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Obecnie chodzę do Liceum bardziej zawód dziennikarstwo. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Kultura osobista, szczerość, prawda. [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [O] Pomocny, miły, pocieszny, żeby mi ufał, przyjacielski. @ largo:) [P]Spotkało cie coś strasznego w życiu? [O] Nie. [P] Masz prawko? [O] Nie. [P]Ile dzieci byś chciał mieć? [O] jedno lub dwie. [P]Masz rodześtwo? Jak tak to jakie? [O] Nie mam. @ Word [P] Jak się znalazłeś na sieci? [O] Znalazłem. [P] Jak zareagowałeś na informacje o fuzji? [O] Nie wiem. [P} Czym się zajmujesz na co dzień? [O] zajmuję się dziennie robieniem map do CSGO, uczę się. [P] Czy masz jakiś ulubiony film, serial? [O] Tak mam ulubione seriale i filmy np. The Walking Dead, Serial 9-1-1. [P] Masz jakieś zwierzę? [0] Tak. [P] Do czego dążysz w życiu? [0] Do sławy żeby być popularny. [P] Jakaś wymarzona rzecz? [O] Dużo tych rzeczy będzie, ale jedna to najlepszy samochód. [P] Domek jednorodzinny czy mieszkanie? [O] Mieszkanie. @ hk. [P] Pies czy kot? I dlaczego akurat pies? [O] Kot, bo lubię koty. [P] Masz jakieś przyziemne marzenia? [O] Tak. [P] Spełniłeś jakieś swoje najskrytsze marzenie? A może jakieś malutkie? [O] Tak, kilka. [P] Posiadasz prawo jazdy? [O] Nie. [P] Czemu akurat Discord? [O] Ponieważ discord jest fajny w obsłudze szybszy kontakt (można przez grę też). [P] Jak znalazłeś się na naszej sieci? [O] Już napisałem (Word) zadał pytanie. Znalazłem. [P] Kawa czy yerba? [O] To i to. @ Rustic [P] Ile liczysz wiosen? [O] 17. [P] Co robisz w wolnej chwili? [O] Dużo rzeczy, oglądam filmy, gram lub robię mapę. [P] Co skłoniło cię do napisania podania na opiekuna? [O] Dużo rzeczy. [P] Czemu siedzisz całą noc przed komputerem? [O] Czasami nie siedzę całą noc. Jak siedzę w nocy, to wynika, że jestem zajęty np. uczę się lub coś piszę jakiś program. [P] Czemu lubisz psy? [O] Bardziej wole koty, ale lubię psy owczarki. [P] Herbata z miodem czy z cytryną? [O] Z cytryną. [P] Co chcesz robić po ukończeniu szkoły *Możesz również wychylić się na jaki profil chodzisz*? [O] Chciałbym zostać dziennikarzem. [P] Jakie masz Marzenie które jest realne i chcesz spełnić jako pierwsze? [O] Już podobne pytanie było. [P] Czemu masz nick "Kappoochino"? [O] Trochę długo do opowiadania, ale krótko kolega napisał w grze i każdy chciał żebym sobie ustawił nick. [P] Masz dziewczynę lub chłopaka? [O] Mam dziewczynę. [P] Jak pojawiłeś się na forum? [O] Było już podobne pytanie. @ ArcyBM [P] Jakie jest Twoje hobby? [O] Było już pytanie wyżej. [P] Dążysz do jakiś celów? [O] Tak. [P] Jakiego gatunku muzyki słuchasz? [O] DiscoPolo i jakieś inne. [P] Pasjonuje Cię kibicowanie? [O] Trochę tak. [P] Jaka była Twoja pierwsza zabawka, która Cię ucieszyła? [O] Nie pamiętam . @ Lolassek [P] Jakie lubisz dnie ? [O] Piątki. [P] palisz Blanty ? [O] Nie. [P KEBAB W PICIE CZY BUŁCE ? [O] Nie lubię kebabów. Dzięki @ DiscoBoyyy za nominację. Nominuję @ largo:) . 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Sztos leci plusik Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Kappoochino napisał: [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? [O] Żadnych. Uaa szanuję Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi