Użytkownik MoLoJ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: ~MoLoJ^ Imię: Dawid Wiek: 26lat Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie - posiadałem 2 lata na HashJamie TP - wiaderko. Doświadczenie z amx[1-10]: 8/ 10 - amxmodmenu - do szybkiego też przypomnienia - pluginów i cvarów nie musiałem pilnować. - inne obowiązki. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/~ MoLoJ ^/54.38.58.82:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561197998381006 Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak, przelewem? Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Nie, ale da się załatwić. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: świeżak u Was ale po kilkunastu miesiącach (+/- 20) przerwy wracam nałogowo do CS wykonuje cele mapy, często jestem na serwerze o różnych porach dnia. Duże doświadczenie w adminowaniu - serwery HashJama TP #1 - w tym prowadzenie gry. Kultura skill? cały czas w natarciu Dodatkowo dodam, że jestem sprawdzony i czysty od czitów Kontakt: 729 873 887 - steam moloj445 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem, nie, nie spełniam w 100% Przyjaciel tak, posiadam CS na steam - tylko tak gram. Dołączę SID: STEAM_0:0:19057639 Nie bardzo rozumiem pytania. Był rok 2008, empik, cs 1.6 na płycie steam gdzieś leży w pudełku z CD keyem Ponad 2400h przegrane. Jeżeli nie wyświetla się na profilu to chyba to zasłoniłem, da się jakoś zmienić. Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez MoLoJ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jestem na tak: +GT, aktywność w tygodniu niczemu w sobie +Wiek +Doświadczenie/AMXX Pytanie czy posiadasz CS 1.6 na steam ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Profesorek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jestem na TAK gt ++ wiek ++ cs na steamie + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ MarekBonk Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Na nie. - Jest z łodzi jak @ jeden.` a on na haxach gra - Za młody - Za słaby steam - Podobno rozprowadza wirusa wśród seniorów 65+ Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Podanie przyjmuję. Zgłoś się do @ Tery w celu ustalenia szczegółów. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi