Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

unban

shacky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: shacky
Nick admina banującego: Nowy :))
Data i czas zdarzenia: 15:00 20.04.2020
Link do demka: nie mam, sytuacja sprzed kilku minut
Serwer: awp
Opis sytuacji: nie mam pojęcia za co wyłapałem bana
Link do profilu steam:  https://steamcommunity.com/id/785676586587568765

Edytowane przez shacky
  • Lubię to! 2
  • Wow! 2

u mad?

• Użytkownik

wyręczę shacka i podam linka do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200420-143850-1198873276-awp_lego_2_shootout-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-1505.zip

B +/- już na samym początku można zaobserwować dziwne strzały przez ścianę gdyż są dosyć celne. 1:39-1:45

B+  Gdy gracz po prawej stronie zeskoczył na dół najechałeś dwa razy kamerą w idealnie to samo miejsce co on stał. 2:38-2:43

B +/- Kolejna akcja strzelania przez ścianę gdyż celownik znów dziwnie blisko gracza 6:36-6:38

B+Stanąłeś dosłownie przy ścianie wcelowany w nią po czym oddajesz strzał i twój przeciwnik ginie, co prawda można było słyszeć że chodzi ale to już nie pierwsza taka akcja 7:27-7:30

B+/- Po zabiciu jednego z lewej strony gracz stojący obok niego się wcelował w rampę z której chciałeś drugi raz wychylić jednak się zawahałeś. 10:11-10:14 

B+Tu poleciałeś kamerą w prawo tak jak byś chciał sprawdzić czy nikt ci nie wyjdzie z prawej gdy będziesz wcelowany nad rampą ale co najgorsze nie skręciłeś do końca tylko po prostu w ścianę co mnie zdziwiło. 11:17-11:20

B+/- Celownik nie dociera do miejsca gdzie prawdopodobnie mógł by wyjść gracz. 14:23-14:25

B+/- Jesteś wcelowany przez tą szparę i nagle lecisz lekko celownikiem w lewo tak jak byś miał nadzieję chodź trochę obić gracza. dobrze to widać na zwolnionym tempie. 15:12-15:14

B+ Tu już kompletnie olałeś czy ktoś cie ogląda i poleciałeś celownikiem przez ścianę dosłownie do gracza skaczącego na dół 19:10-19:14

Myślę że wystarczy 

• Użytkownik

Jeżeli internet mi na to pozwoli sprawdzę go dzisiaj jeżeli odpuści mi posłuszeństwa gdzie demko 30mb będzie pobierało się 30 minut zrobię to jutro pod wieczór :D

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Żebym mógł się w ogóle odnieść do twojego posta, co oznacza B+/- oraz B-?

Dla twojej świadomości zanim w ogóle zaczne cokolwiek tłumaczyć i wyjaśniać się z tego absurdalnego bana. Doskonale wiesz że w CS liczy się gra na słuch oraz doświadczenie i wiele innyxh rzeczy, uważasz że mając ponad 10 letnie konto byłbym skłonny na nim cheatowac? Pomijam kwestie tego ile to konto jest warte przez skiny, czy przez to ile samo konto 10 letnie jest warte na allegro. 

Edytowane przez shacky
  • Lubię to! 1

u mad?

• Użytkownik
2 godziny temu, NoWy napisał:

wyręczę shacka i podam linka do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200420-143850-1198873276-awp_lego_2_shootout-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-1505.zip

B +/- już na samym początku można zaobserwować dziwne strzały przez ścianę gdyż są dosyć celne. 1:39-1:45

B+  Gdy gracz po prawej stronie zeskoczył na dół najechałeś dwa razy kamerą w idealnie to samo miejsce co on stał. 2:38-2:43

B +/- Kolejna akcja strzelania przez ścianę gdyż celownik znów dziwnie blisko gracza 6:36-6:38

B+Stanąłeś dosłownie przy ścianie wcelowany w nią po czym oddajesz strzał i twój przeciwnik ginie, co prawda można było słyszeć że chodzi ale to już nie pierwsza taka akcja 7:27-7:30

B+/- Po zabiciu jednego z lewej strony gracz stojący obok niego się wcelował w rampę z której chciałeś drugi raz wychylić jednak się zawahałeś. 10:11-10:14 

B+Tu poleciałeś kamerą w prawo tak jak byś chciał sprawdzić czy nikt ci nie wyjdzie z prawej gdy będziesz wcelowany nad rampą ale co najgorsze nie skręciłeś do końca tylko po prostu w ścianę co mnie zdziwiło. 11:17-11:20

B+/- Celownik nie dociera do miejsca gdzie prawdopodobnie mógł by wyjść gracz. 14:23-14:25

B+/- Jesteś wcelowany przez tą szparę i nagle lecisz lekko celownikiem w lewo tak jak byś miał nadzieję chodź trochę obić gracza. dobrze to widać na zwolnionym tempie. 15:12-15:14

B+ Tu już kompletnie olałeś czy ktoś cie ogląda i poleciałeś celownikiem przez ścianę dosłownie do gracza skaczącego na dół 19:10-19:14

Myślę że wystarczy 

zanim zaczne wyjaśniać, przez cały czas będę podkreślał grę na słuch i doświadczenie, druga rzecz, tak samo jak napisałem Ci na priv - tu  też to porusze, za rozdawanie banów za darmo - co za tym idzie brak doświadczenia w ocenie cheaterów, powinieneś albo stracić stanowisko albo uprawnienia - to moje zdanie, nie musi się z tym zgadzać administracja

1:39 - 1:45
zanim dino dostał 2 dobre skany odemnie, strzeliłem kilkukrotnie wcześniej, nie zauważyłeś? 
dino spadając z góry i strzelając do rufusa wydawał dźwięk, rufus wrócił do niego  na resp TT i przez to wiedzialem ze dino dalej tam nie ma - bo były by strzały oraz scope, dino musiał wracać w stronę środka, więc zacząłem go skanować, po 1 skanie który dostał, dino wiedział że będę skanował a przez doświadczenie wiedziałem że zapewne po pierwszym strzale wróci w strone tt i tak zrobił :)

2:38-2:43 
znasz peekowanie na mirage przy appsach B gdzie podskakując przy aucie widzisz czy ktoś biegnie przez appsy. Bardziej doświadczeni gracze skaczą w taki sposób że widać im dosłownie "końcówkę głowy", przez co nie narażają się na zabicie, ale wymaga to refleksu i bystrego oka, bo widać appsy tylko przez ułamek sekundy w górnej części monitora
Tutaj użyłem tego samego triku co w powyższych appsach B na mirage, tylko bez podskoku, dlaczego przechodził akurat tam przeciwnik? nie mam pojęcia i nie będę się z tego tłumaczył że akurat nacelowałem na niego przypadkowo. 
swoją droogą, dlaczego zatem w poprzedniej rundzie nie patrzyłem tak przez ściany? rundę przed 2:30 :)

6:36-6:38 
gra na słuch, tutaj nie ma co więcej komentować
7:27-7:30
to samo, gra na słuch 
i nie uzywajcie argumentow ze ktos rozmawiał - używam bindów które wyciszają rozmawiających graczy - pod J wyciszam, pod K odciszam, robie to gdy chce się skupić

takie same akcje - gra na słuch oznaczasz jako jedną "z pewnością ma cheaty" a drugą " nie jestem pewny" serio? to była ta sama runda, więc sądzisz że wyłączył bym w trakcie ruszania się? :)

10:11- 10:14 
przy poprzednich rundach wszyscy rashują "moją" lewą stroną, peekuje cały czas w ten sam sposób co w akcji 2:38-2:43, gdzie mam wyciszonych wszystkich graczy i przy zabiciu pierwszego z góry słyszałem że "s1mple" rashuje góre, totalny random że akurat cofnąłem w momencie kiedy on zaczął peekować w strone drabinki
druga rzecz, peekujący z dołu "od mojej lewej strony" - zauważyłem go zaskakując na dół i zacząłem uciekać w ciemnie, serio to jest cheatowanie? :) 

11:17-11:20 
nie wiem co tu jest nie tak, obejrzałem to 3 krotnie + raz w spowolnieniu
jak ktoś miałby wyjść z prawej? nie wiem jakiego ty masz sensa, ale czasami trzeba podnieść  mysz z podkładki, bo już nie wystarcza jej lub jest po prostu niewygodne ułożenie ręki

14:23-14:25
absurd, grasz na słuch czasami? jak wyskoczyłem do góry drabinką na lewą strone, to nikt jeszcze nie wjechał po stronie terro na drabince, ale słychać było kroki jak ktoś biegnie, TOTALNY RANDOM że ktoś akurat był w miejscu gdzie przyscopowałem, ta rampa nie jest w żaden sposób wielka z tej odległości. w momencie gdy ktoś wjechał po drabince odrazu był ruch w górę celownika. zauważyłeś to?

taki mały protip dla Ciebie, stając wystarczająco daleko na górze i robiąc double scope - widzisz nogi przeciwników na rampie albo zaraz pod nią - przetestuj to.
nie mam zamiaru się tłumaczyć że na pewno to chciałem zrobić, bo zwyczajnie nie pamiętam czy o to chodziło, ale wcelowałem się, ale usłyszałem drabinkę więc zapewne od razu zmieniłem taktykę 

15:12-15:14
kolejna akcja z tych podejrzanych :)
co mam tutaj tłumaczyć? to że próbowałem znaleźć szczeline i przeskanować gościa który już wcześniej tam biegł? w którymś miejscu na tej mapie jest taka szczelina - ale nie wiem w którym czy TT czy CT 

19:10-19:14 - myślę że totalnie nie grasz na słuch NoWy, słysząc że gość biegnie górą od strony CT w stronę terro przy okienkach, słyszę kiedy przechodzi i to był totalny fart że gościa akurat trafiłem, to jest akcja z tych co się trafi jeden skan na 10. Twój argument o tym że nikt się nie patrzy to jest totalnie z dupy wyjęty, tak to skomentuje

PODKREŚLAM jeszcze raz że mam bindy do wyciszania graczy pod J i K - polecam jeśli ktoś chce w ciszy pograć i skupić się na grze ;) 
bind "j" "voice_enable 0; voice_mixer_volume 0"
bind "k" "voice_enable 1; voice_mixer_volume 1"

Dla mnie te akcje nie są w żaden sposób podejrzane jeśli biorę pod uwagę swoje doświadczenie i gre na słuch.

Edytowane przez shacky
  • Lubię to! 2

u mad?

• Donator
DONATOR

Ja tu nie widzę nic podejrzanego. Gracz ogarnia giereczkę. 

• Donator
DONATOR

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]