Użytkownik MiłyMiłosz :) Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nick:MilyMiloszeK Wiek:19 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7-8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/MilyMiloszeK/145.239.20.145:27130/ Link do steam (z grą cs 1.6): Niestety nie posiadam Steam Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego Ty? : Gram często na serwerze, pomagam administracji Kontakt: ts/cs/forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]tak Siemanko. Spędzam troche czasu na serwie i widze często gęsto gdy ktoś łamie regulamin,więc postanowiłem złożyć podanie po raz 2, Jak zostanie znowu odrzucone nie będe już próbował i tracił waszego cennego czasu PoZDRo "." Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lolassek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Widzę go często pomaga siedzi na spect ale - jest steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik madziachrypka Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 +skladka +czesto go widze na serverze +mikrofon -brak steam +pomoc mi w razie przypadkow lamania regulaminu w grze Jestem jak najbardziej na tak, przyda nam sie do pilnowania porzadku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ MarekBonk Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Na nie: -Steam -Konfident policyjny i strażacki - Składkę płaci nie wiem po co. - Nie umie surfować, podobnie jak reszta botów z tego serwera. Gdyby nie ustawienia do mario nie doskoczył chyba że dodacie 100 skoków do tych smiesznych premek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Profesorek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 jestem na TAK gt + wiek +/- składka + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś się do Trivora w celu opłacenia składki oraz odebrania uprawnień Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi