Onkologia rTek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Onkologia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Na wstępie:) --> Dziewczyny won! Panowie uroczyście otwieram temat dla prawdziwych facetów, którzy nie potrzebują towarzystwa drugiej płci, która tylko wyciąga piniondze i obwinia nas o wszystkie problemy świata. Możemy rozmawiać o wszystkim o czym nam się żywnie podoba bez żadnego nadzoru i bez żadnych zahamowań. Motoryzacja, kino akcji, Steven segal! Żadnych "zakupów" i innych pierdół! Już widzę jak będziemy się świetnie bawić. Ba! Jak chcesz się napić kulturalnie piwa to wystarczy się odezwać w temacie i już nie musisz pić sam! Tak nakazuje regulamin prawdziwego wirażki. (wiadomo, że do monitora, ale chociaż nie samemu). Ja może zacznę, żeby pokazać na przykładzie jak to będzie wyglądało: ekhem.. Ostatnio oglądałem film z potężnym wzorcem dla każdego alfa, a więc z jean claude van damme, a dokładnie film pt "Krwawy sport". To jest prawdziwe kino, a nie jakieś komedie romantyczne czy inne szmiry. Krew, napinka, slow mo ahhh. Jak nie mieliście okazji obejrzeć to koniecznie musicie nadrobić. Fakt faktem film już ma na karku dobre 30 lat, ale nie zmienia to faktu, że jest faktycznie ZAJEBISTY! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) A więc skoro to tak... To nie może tego zabraknąć Oczywiście niewinny bejcik Tutejsze Panie mogłyby się oburzyć przez taki temat, ale myślę, że to dla beki Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Onkologia rTek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Onkologia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 można i tak;p Piękny film:) Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Cześć, super pomysł na stworzenie tak wciągającego tematu, będę miał z kim pogadać super, że polepszę kontakty z super facetami z sieci. Gratuluję pomysłowości Przemek oby tak dalej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi