Użytkownik∙ Marcink Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Po ostatnich zmianach nie widać czasu odliczania bomby,da rade coś z tym zrobić? Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Marcink Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Warto się zastanowić, czy jest to w ogóle konieczny plugin. Bo z biegiem czasu grając w CS'a, ma się to wyczucie tych 35 sekund czy się zdąży czy też nie Zauważyłem też, że od ostatnich większych zmian, znacznie rzadziej występuje problem z crashowaniem cs'a podczas plantowania. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Moim zdaniem ułatwia to jednak trochę grę, wiadomo chociaż czy warto zabierać się do paki, ja jestem za dodaniem czasu Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 1 minutę temu, s2atan napisał: Moim zdaniem ułatwia to jednak trochę grę, wiadomo chociaż czy warto zabierać się do paki, ja jestem za dodaniem czasu Jestem przeciw Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi