Użytkownik Fachuraaa Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Witam dostałem bana na IP prawdopodobnie jakiś bandzior grał na moim IP nie wiem jak to możliwe miałem lapa wlączonego dostałem bana po godzinie 15 a pracowałem do 19 nie bylo mnie w domu nie wiem jak to ogarnąć ja gram na nicku Faaachura a tu ban na jakimś *BandzioR* poniżej szczegóły: BUILD 2186 SERVER (0 CRC) Server # 211 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : *BandzioR* [AMXBans] Reason : ' Multihack_Wykryto ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 91.123.176.166 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check y Szczegóły bana Nick*BandzioR* Adres IPUkryty Typ BanaIP Powód BanaMultihack_Wykryto Wykonano20.04.2020 - 15:50:25 WygasaNie określono Zbanowny przez[SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny] Zbanowany na[SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny] (surf_ski_2) Wszystkie wygasłe bany8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fachuraaa Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) własnie resetowałem ale nic to nie dałoale jeszcze spróbuje dzieki teraz działa dzięki wielkie Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Fachuraaa Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi