Użytkownik Vixo Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Nick: Vixo Wiek: Musicie o to pytać ehh, 26 w Sierpniu Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Myślę że wróciłem już na dłuższy czas, jak wiecie jestem tu od praktycznie samego początku istnienia sieci. W czerwcu ubiegłego roku również po krótkiej absencji chciałem wrócić, lecz sprawy niezależne ode mnie pokrzyżowały mi plany. Ps: Na forum jestem codziennie od praktycznie miesiąca, to że się przywitałem później, czy nie pisałem postów w różnych działach, nie oznacza że mnie nie było. Kto jest aktywny na czacie, dobrze wie że jestem praktycznie non stop, od czasu kwarantanny. Pomijając już mój wcześniejszy staż na strefie. Wymagania: • 300+ postów - Można odhaczyć. • 200+ reputacji - Można odhaczyć. • Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy -Można odhaczyć. • Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji -Może być ciężko, ponieważ mam ten swój charakterek, ale myślę że można zapomnieć o spinie z przeszłości. • 9 aktywnych dni na forum - Można odhaczyć. • Bezkonfliktowość - Aktualnie jak najbardziej Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 F5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi