Użytkowniczka Torri Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Po części podchodzi to pod grafikę, jeśli nie to sorka. Szukam kogoś kto potrafi złączyć kilka filmików w jedną całość, bez zbednych przejść, zacieć itp (chodzi o filmik klasowy na zakończenie szkoły). Będzie ok 22 filmików. Mogę dać jakąś symboliczną kwotę za to, ale to kwestia dogadania się Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie mam za bardzo teraz programu do tego ale pokaż co tam masz może dam radę? @ Anox jak uda mi się to prostszym programie zrobić to pomogę, a kto pyta policja czy prokurator już? Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 sony vegas pro 16, render na fullhd 60fps i chwila czasu, to tyle, chyba ze nie chcesz sie bawic to za hajs zrobie to Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Mogę zrobić, program: Adobe Premiere Pro Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zlecenie zrealizowane. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi