Użytkownik NICKPLAYERPRO Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 [Imię]: Jakub [Wiek]: 15 [Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?]: Widzę że serwer nie ma opiekuna, a ten serwer bardzo mi się spodobał i sądzę że spędzę tam dużo godzin. [Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem]: Deathrun [Czy byłeś kiedyś Opiekunem?]: Tak.Ale na innej sieci serwerów. [Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10)]: 10 [Wsparcie finansowe (TAK/NIE)]: Tak [Coś o sobie]: Cześć, mam na imię Jakub mam 15 lat i pochodzę z Wielkopolski a bardziej z spod Poznania [Pozdrawiam świrów].Moimi zainteresowaniami są gry komputerowe oraz gra w piłkę nożną.W byciu opiekunem posiadam doświadczenie, ponieważ byłem opiekunem na Bat****.**. Pełniłem tam funkcję opiekuna od grudnia aż do lutego.Na serwerze jestem/będę codziennie,ponieważ uwielbiam deathrun i znam jego mechanikę gry. TU mój profil steam. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi