Użytkownik Profesorek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Imię: Marcin Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciał bym zostać opiekunem ponieważ: Rekrutacja na opiekuna jest otwarta a ja rozumiem o co w tej kwestii chodzi nie raz już byłem opiekunem serwera typu JailBreak a na serwerze nie ma ciągle administratorów a ja jestem aktywny. Co prawda jestem nowy ale zaczynam grać co raz dłużej na serwerze Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Oczywiście że tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mam na imię Marcin, uczęszczam do klasy 8. Pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Interesuję się piłką nożną, grami na komputer cs albo minecraft. Chodzę do klubu piłkarskiego KSSR ( klub sportowy Sokół Rakoniewice ) gram na pozycji goalkeeper ( bramkarz. ) Mam słabe oceny w szkole bo szczerze mam ją gdzieś 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Moim zdaniem najpierw powinieneś zdobyć admina na owym serwerze a dopiero starać się o opiekuna,dlatego moje zdanie jest neutralne - wiek + znajomość amxx/smx + wsparcie finansowe + byłeś opiekunem @ Mitter @ B0TME @ Komornik185 @ Alekasndraaa @ sQbany`here @ Elnum3K @ bluxlee @ Kacper2019 (urlop= @ SzymonTr ) @ Noreczek @ Kamil.? @ ENTITY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Squishy Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Na nie --- Nawet nie masz admina --- Sądzę, że większość właścicieli, jak i adminów Cię nie zna - Wiek + Wsparcie finansowe i znajomość amx/smx/source moda i panelu ftp Moim zdaniem do odrzucenia, nawet brak przegranych minut na admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik B0TME Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Na nie -brak stażu na serwerze jako admin - wiek +/- amxx (ciężko stwierdzić bo skale znajomości amxx mamy bardzo trudna do osiągnięcia jezeli chodzi na 9/10) +składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Elnum3K Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 na nie -jesteś z nami od 3 dni, tak twoje GT mówi + coś tam grałeś ale nie za dużo. -wiek +amxx(do sprawdzenia pewnie) +składka +staż Minutes Played: 357 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 nie mam pojęcia kim jesteś. Pierw admin .. Dłuuugo admin, mamy opiekuna który był na stanowisku admina przez ponad rok zanim dostał opiekuna. Odrzucam Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi