Użytkownik kamillo177 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Kamil 2.Twój nick na serwerze: Kamillo177 3. Aktualny wiek: 18 4. Czas spędzony na serwerze: 37:36:25 5. W jakich godzinach grasz?: gram różnie zazwyczaj około godziny jedenastej piętnastej i wieczorami o dwudziestej 6. Znajomość SourceModa [2/10]?: ale szybko nauczę się komend,już teraz czytam poradniki o tych komendach 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Raz za rush Ban na 180 minut ale to na początku mojej przygody z serwerem potem się to już nie powtarzało. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem spokojnym graczem nie wyzywam innych graczy gdy coś mi nie wyjdzie,staram się być pomocny dla nowych osób na serwerze gdy czegoś nie wiedzą i potrzebują pomocy,Szybko się uczę i potrafię się dogadać z innymi.Bardzo spodobał mi się ten serwer i chciałbym pomóc innym graczą jako admin banując graczy nie przestrzegających regulaminu serwera. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198862825770/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:451280021 Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez kamillo177 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +wiek +godziny -znajomosc SM -brak doświadczenia -nie widzę cie czesto na serwerze wiec nie moge ocenic jaki jestes +ładnie napisane podanie jestem OBOJĘTNY pozdrawiam: RZODKIEWECZKA Odnośnik do komentarza
Użytkownik xmortyx05 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +wiek +godziny - SM ale na pewno się nauczysz + ja widzę cię często nie jesteś toksyczny +ładne podanie Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +wiek +godziny -SM Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 No więc tak: + Wiek + Godziny przegrane na serwerze + Często widziany na serwerze - Brak doświadczenia ale myślę że opanujesz Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 + wiek + godziny przegrane na serwerze + Często cie widuje na serwerze i zachowujesz sie kulturalnie - znajomość SM Jestem obojetny z uwagi na brak znajomosci SM Pozdrawiam Jasik 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Przyjmuje Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi