Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odrzucone] Stały Bywalec Sieci FreeKill

FreeKill

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Jakub

Aktualny wiek: 21 (27 Sierpnia 22)

Krótkie przedstawienie się:

Witajcie! Wołają na mnie Jakub, latek mam już 21. Interesuje się piłką nożną, bieganiem, grami (głównie PS4 i cs). Wolne chwile spędzam z moją dziewczyną ale oprócz tego oczywiście gram i rozmawiam z Wami na serwerze Only de_dust2 ;) Lubię chodzić na basen, spotykać się z przyjaciółmi... Jestem osobą raczej skrytą, skromną ale z drugiej strony sprytną - znajdę wyjście z każdej sytuacji ;)

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:

Gram u Was od prawie tygodnia. Może jedni powiedzą, że to kapkę mało lecz w ciągu tego tygodnia wiele osiągnąłem i pomagałem sieci ;) Pochodzę z serwera Only de_dust2

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:

Ta sieć serwerów jest inna... Różni się od pozostałych, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Mianowicie chodzi o to, że sieć cały czas się rozwija, każdego dnia przychodzą nowe osoby. Z każdym tu idzie się dogadać i porozmawiać na różne tematy. Można również znaleźć tu bratnią duszę ;) Gracze na serwerach są bardzo mili (pomijając wyjątki). Pozwalam sobie również na pochwałę administracji forum oraz serwerów ;) 

Dodatkowe informacje:

Poświęcam sporo czasu na grę (może to potwierdzić GT) i na forum. Jestem administratorem serwera only dd2 i sumiennie oraz rzetelnie wykonuje swoje obowiązki. Z graczami mam bardzo dobre relacje i zawsze reaguje na ich zgłoszenia. Oczywiście pożartować też umiem ;) Z własnej inicjatywy postanowiłem zostać Typerem. Myślę, że fajnie mi idzie na tym stanowisku i dzięki temu coś się dzieje :D Powoli napływają nowi typujący i jakoś się to rozwija ;) Co ważne została mi dodana ranga Promotor! Co to takiego? Ranga ta jest dodawana za reklamowanie Naszej wspaniałej sieci na innych forach. Zrobiłem aż 43 reklamy! ;p Trochę to zajęło ale czego to się nie robi dla sieci ;) 
Jestem przekonany, że w pełni zasługuję na tę rangę. W ciągu tego tygodnia zrobiłem naprawdę wiele i na tym się to nie skończy ;) Staram się również zapraszać swoich znajomych na serwery i jak na razie idzie mi całkiem nieźle ;) 

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania na/o stanowisko/rangę Stały Bywalec Sieci

Edytowane przez FreeKill

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

• Użytkownik

Jestem na Nie 

-Tydzień to troszeczkę za mało na rangę "Stały Bywalec"

+ Wiek 

+GT 

+Pomagasz innym 

P.S. Napisz podanie za jakiś czas wtedy będę na TAK 

Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 

• Użytkownik

Również jestem na nie
- Czas na forum 

- Zbytnio jakoś się nie zasłużyłeś na tę rangę .. 

-  znajomość z użytkownikami na forum +/- 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• cannabis

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]