Użytkownik FreeKill Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Imię: Jakub Aktualny wiek: 21 (27 Sierpnia 22) Krótkie przedstawienie się: Witajcie! Wołają na mnie Jakub, latek mam już 21. Interesuje się piłką nożną, bieganiem, grami (głównie PS4 i cs). Wolne chwile spędzam z moją dziewczyną ale oprócz tego oczywiście gram i rozmawiam z Wami na serwerze Only de_dust2 Lubię chodzić na basen, spotykać się z przyjaciółmi... Jestem osobą raczej skrytą, skromną ale z drugiej strony sprytną - znajdę wyjście z każdej sytuacji Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u Was od prawie tygodnia. Może jedni powiedzą, że to kapkę mało lecz w ciągu tego tygodnia wiele osiągnąłem i pomagałem sieci Pochodzę z serwera Only de_dust2 Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Ta sieć serwerów jest inna... Różni się od pozostałych, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Mianowicie chodzi o to, że sieć cały czas się rozwija, każdego dnia przychodzą nowe osoby. Z każdym tu idzie się dogadać i porozmawiać na różne tematy. Można również znaleźć tu bratnią duszę Gracze na serwerach są bardzo mili (pomijając wyjątki). Pozwalam sobie również na pochwałę administracji forum oraz serwerów Dodatkowe informacje: Poświęcam sporo czasu na grę (może to potwierdzić GT) i na forum. Jestem administratorem serwera only dd2 i sumiennie oraz rzetelnie wykonuje swoje obowiązki. Z graczami mam bardzo dobre relacje i zawsze reaguje na ich zgłoszenia. Oczywiście pożartować też umiem Z własnej inicjatywy postanowiłem zostać Typerem. Myślę, że fajnie mi idzie na tym stanowisku i dzięki temu coś się dzieje Powoli napływają nowi typujący i jakoś się to rozwija Co ważne została mi dodana ranga Promotor! Co to takiego? Ranga ta jest dodawana za reklamowanie Naszej wspaniałej sieci na innych forach. Zrobiłem aż 43 reklamy! Trochę to zajęło ale czego to się nie robi dla sieci Jestem przekonany, że w pełni zasługuję na tę rangę. W ciągu tego tygodnia zrobiłem naprawdę wiele i na tym się to nie skończy Staram się również zapraszać swoich znajomych na serwery i jak na razie idzie mi całkiem nieźle Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania na/o stanowisko/rangę Stały Bywalec Sieci Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez FreeKill Odnośnik do komentarza
Użytkownik bonusrpk32 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Jestem na Nie -Tydzień to troszeczkę za mało na rangę "Stały Bywalec" + Wiek +GT +Pomagasz innym P.S. Napisz podanie za jakiś czas wtedy będę na TAK Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Również jestem na nie - Czas na forum - Zbytnio jakoś się nie zasłużyłeś na tę rangę .. - znajomość z użytkownikami na forum +/- Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi