Użytkownik Fachuraaa Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Pany znowu mi pokazuje ze mam bana na ip już nie wiem co robić chyba mi ip sie pokrywa z jakimś typem Pod nickiem *BandzioR* 5 razy resetowałem router i dalej nic coś poradzicie drugi raz tak mamRaz pomogło resetowanie a teraz to już nic nie pomaga. *BandzioR* Adres IPUkryty Typ BanaIP Powód BanaMultihack_Wykryto Wykonano22.04.2020 - 22:31:00 WygasaNie określono Zbanowny przez[SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny] Zbanowany na[SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny] (surf_ski_2) Wszystkie wygasłe bany8 BUILD 2186 SERVER (0 CRC) Server # 20 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : *BandzioR* [AMXBans] Reason : ' Multihack_Wykryto ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 91.123.176.166 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check mogę dzięki Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Fachuraaa Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi