Użytkownik Players237 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick z Cs'a: Players237 Admin banujący: lomcio2 Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 15:00 Opis sytuacji: Nie wiem za co mam bana... Wchodzę do gry o 1:22, a tu wyskakuje mi komunikat o banie. Podejrzewam sytuację z południa, gdzie pierwszy raz grałem na serwerze, fakt, świetnie mi szło, ale cheat'ów nie używałem :). Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1953 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Players237 [AMXBans] Powod : ' Demko do rozpiski ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 441692749 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Także lomcio2, czekamy na rozpiskę Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Players237 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @Players237 spokojnie, rozpisze w ciągu 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Players237 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @hk., czyli to Ty mnie zbanowałeś? Bo na forum nie ma zarejestrowanej osoby o nicku "lomcio2". Jeżeli tak, to naprawdę jestem zdziwiony Twoją postawą, bo gdy byłeś na serwerze, to nawet na specta nie wbiłeś, żeby obejrzeć moją grę... Poza tym, jesteś w UBTeam, a nie możesz rozróżnić cheata od dobrego gracza... Nie bierz tych słów do siebie, jeżeli to nie Ty mnie zbanowałeś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ze względu na problemy z hltv nie jestem wstanie rozpisać demka, wiec upiekło Ci się. Pozdrawiam i życzę miłej gry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi