Użytkownik Findelek Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Twój nick: Findelek Nick admina banującego: @ DiscoBoyyy Data i czas zdarzenia: Chyba dziś/ albo okolice północy Link do demka: Są 3 rozpisane Serwer: Only Mirage Opis sytuacji: No banicja, co więcej tu pisać, chciałbym po prostu jak człowiek obejrzeć te VacAkcje. Jest jakiś program na komputerze, pokazujący, że w tle jest odpalony cały czas AC z Faceita czy nie ma czegoś takiego? Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Findelek/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @ DiscoBoyyy wyjaśnij. 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DiscoBoyyy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Witam serdecznie oto rozpiska gracza Str1ct3zz LINK http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1587416813-1587419450.zip Rozpiskę dema nr 1 pozwoliłem sobie wziąć od gracza @MKD z racji tego, że jego zgłoszeniem nikt nie raczył się zająć... 2:52 - Dziwne strzały przez smoke 3:15 - Celowanie przez smoka 4:42 - Prefire ? Co do tej akcji nie jestem pewnien 10:58 - Bardzo dziwny strzał .. 13:20 - Celuje przez ściane, rozdaje 3 BARDZO szybkie banie, po czym nie rozgląda się dalej za wrogiem tylko idzie na pewniaka.. 18:20 - Mimo tego, że tt rzuciło molotova i granat na car, gracz nie sprawdza innych miejsówek tylko celuje od razu ma przeciwnika 18:38 - Dość szybki strzał +/- 18:48 - Mierzy przez smoka po czym oddaje strzał, następnie dalej będąc w smoku celuje w gracza i oddaje strzał, ale nie zdaje sobie sprawy z tego że jest przed nim ściana a nie przejście ... Po tej akcji gracz wychodzi ... Demo nr 2 LINK http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1587675833-1587678119.zip 0:40 - 0:50 Perfekcyjny recoil control na 3 graczy, po czym strzela w ścianę dokładnie tam gdzie znajduje się przeciwnik, po czym oddaje szybki strzał w głowę 2:45 - 2:53 Dziwna akcja 7:16 - 7:21 Dziwne zachowanie celownika ... 10:10 - 10:17 Bardzo szybkie strzały 11:40 - 11:43 Kolejny szybki strzał +/- 14:50 - 14:57 Nie jestem pewny 16:35 - Perfidny trigger 17:28 - Dziwne wcelowanie mimo to, że gracz szedł na walku ... Po tej akcji gracz wychodzi.. Podsumowując, moim zdaniem Str1ct3zz posiada wh/radar hack i trigger bota pod klawisz I dziękuje @MDK za pozwolenie na użycie jego zgłoszenia Pozdrawiam DiscoBoyyy. /// 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Polecam zmniejszyć voice_scale przy oglądaniu demka lub wpisać voice_enable :vv #1 2:52 - Dziwne strzały przez smoke /-b ; przecież dokładnie słyszy, że ktoś się podsadza do okna 3:15 - Celowanie przez smoka /-b ; widział nogi.. 4:42 - Prefire ? Co do tej akcji nie jestem pewnien /-b ; zwykłe wyczekanie, strzały dopiero po pokazaniu się modelu 10:58 - Bardzo dziwny strzał .. /-b ; co w tym dziwnego? zwykłe wychylanie i strzał 13:20 - Celuje przez ściane, rozdaje 3 BARDZO szybkie banie, po czym nie rozgląda się dalej za wrogiem tylko idzie na pewniaka.. /-b ; znajomość mapy się kłania, zero przeskoków, po zabiciu trzech sprawdził normalnie lewy róg i lewą stronę pałacy, więc jak się nie rozgląda? 18:20 - Mimo tego, że tt rzuciło molotova i granat na car, gracz nie sprawdza innych miejsówek tylko celuje od razu ma przeciwnika /+b ; w tej sytuacji troszkę dziwnie to wygląda, jednak jedna akcja to za mało 18:38 - Dość szybki strzał +/- /-b ; zwykły strzał, nic dziwnego 18:48 - Mierzy przez smoka po czym oddaje strzał, następnie dalej będąc w smoku celuje w gracza i oddaje strzał, ale nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest przed nim ściana a nie przejście ... /-b ; słyszał strzał z awp i później z ak - zwykła gra na słuch, trochę wyczucia w mapie ____________ #2 0:40 - 0:50 Perfekcyjny recoil control na 3 graczy, po czym strzela w ścianę dokładnie tam gdzie znajduje się przeciwnik, po czym oddaje szybki strzał w głowę /+B ; opanowanie recoilu rozumiem (prędkość 1/4 widać), ale modelowy strzał przez schody nie ma wyjaśnienia 2:45 - 2:53 Dziwna akcja /-b ; słyszał, że rashuje i strzał z p90 słychać dokładnie z której pozycji był wystrzelony 7:16 - 7:21 Dziwne zachowanie celownika ... /-b ; chłop chodzi lewo/prawo celownik w bezruchu? 10:10 - 10:17 Bardzo szybkie strzały /-b ; pierwszy model dokładnie słyszał, a drugi spudłowany za pierwszym razem - trochę szczęścia 11:40 - 11:43 Kolejny szybki strzał +/- /-b ; zwykłe strzały, często pickuje w ten sposób 14:50 - 14:57 Nie jestem pewny /-b ; lucky shot, normalnie sprawdza 16:35 - Perfidny trigger /-b ; 144Hz i +300fps pozdrawia xd 17:28 - Dziwne wcelowanie mimo to, że gracz szedł na walku ... /-b ; słyszy kroki ____________ Podsumowując: pojedyncza akcja to jednak za mało na nakładanie bana, znając dynamikę tej gry... @ seyn zezwolił mi jako osobie trzeciej wypowiedzieć się w tym temacie. 1 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) LINK http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1587416813-1587419450.zip Rozpiskę dema nr 1 pozwoliłem sobie wziąć od gracza @MKD z racji tego, że jego zgłoszeniem nikt nie raczył się zająć... 2:52 - Dziwne strzały przez smoke / Tylko i wyłącznie dzwięk, plus prefire przez smoke. 3:15 - Celowanie przez smoka/ Widzę model gracza, drugie strzelanie gra na słuch skąd idą strzały 4:42 - Prefire ? Co do tej akcji nie jestem pewien/ Słychać kroki idącego gracza, więc się wcelowałem, oraz wyczekałem rash. 10:58 - Bardzo dziwny strzał ../ Dziwny strzał? Pickowanie i prefirowanie pozycji, w której się znajduje rywal (on nie zmienia pozycji, nawet się nie rusza) w dodatku nie udane... 13:20 - Celuje przez ściane, rozdaje 3 BARDZO szybkie banie, po czym nie rozgląda się dalej za wrogiem tylko idzie na pewniaka.. / Prefire na dodatkową pozycję + przeładowanie deagla + bomba. Idę na pewniaka, bo wiem, że już tam nikogo nie ma jeżeli mnie nie picknął w momencie, gdy słyszy relouda, oraz widzi leżącą bombę 18:20 - Mimo tego, że tt rzuciło molotova i granat na car, gracz nie sprawdza innych miejsówek tylko celuje od razu ma przeciwnika/ Gość z AK wychodzi przede mną, gdyby ktoś gdzieś na Bsie stał to kumpel z drużyny już by padł, dlatego nie sprawdzam innych miejscówek 18:38 - Dość szybki strzał +/- / Tu sam nie wiem co napisać jedynie mogę to skomentować XDDDDDDDDDD (niezły szybki strzał, aż mi demko się zacięło) 18:48 - Mierzy przez smoka po czym oddaje strzał, następnie dalej będąc w smoku celuje w gracza i oddaje strzał, ale nie zdaje sobie sprawy z tego że jest przed nim ściana a nie przejście .../ Jest ściana nie przejście, racja zgubiłem się w smoke, a strzeliłem przez sciane w gracza, bo go słyszałem Po tej akcji gracz wychodzi ... Demo nr 2 0:40 - 0:50 Perfekcyjny recoil control na 3 graczy, po czym strzela w ścianę dokładnie tam gdzie znajduje się przeciwnik, po czym oddaje szybki strzał w głowę / Co było ciężkiego w tym recoilu to ja nie wiem (typ ze schodów zoomuje awpe, jeżeli grasz na słuch to użwyasz również troszkę głowy i oddajesz szybsze strzały niż reszta, wydaje mi się, że to są strzały w ciało a nie w głowe, może każdy ma inne demo 2:45 - 2:53 Dziwna akcja/ Co tu jest dziwnego? Zwykła pestka w raszującego bez shifta gracza... 7:16 - 7:21 Dziwne zachowanie celownika .../ Wychodzę wcelowany w pozycje, w której spodziewam się przeciwnika 10:10 - 10:17 Bardzo szybkie strzały / Normalne heady, granie na słuch kolejny raz 11:40 - 11:43 Kolejny szybki strzał +/- / Tu gracz rozpisujący demo powinien się zastanowić nad tym o co mu w tej akcji chodzi? Pickuje pod info na łokieć, z czego ewidentnie widać na demku, że gracz podchodzi, ja pickując z prefirem również to widzę . 14:50 - 14:57 Nie jestem pewny / Pozycja, w której spodziewasz się przeciwnika, oraz ładny head. 16:35 - Perfidny trigger / Czasami na Twoim demku, a na moim ekranie widać inaczej, teraz nie jestem tego w stanie ocenić, bo nie pamiętam jak to było, lecz tu nie ma nic nadzwyczajnego... 17:28 - Dziwne wcelowanie mimo to, że gracz szedł na walku .../ To dobry walk bez tupnięcia jesteś pewien? Po tej akcji gracz wychodzi.. Jutro opiszę pierwsze demo, bo problemy z czasem mam (około 21 będzie opisane) Do tej chwili wszystkie akcje są normalne, nie widzę tu powodu do bana. Na przyszłość, jeżeli sprawdzasz demo polecam włączyć dzwięk, bo to jest mega ważne w takich sytuacjach. Chciałbym również zaznaczyć, że co rundę robię to samo, jeżeli będziesz powtarzał coś ciągle dzień w dzień po 40 minut, to będziesz miał taki efekt jak na demku. Pozdrawiam Findelek Tu jest ban od opiekuna, który uważa, że cheatuje, więc raczej decyzje powinien podejmować @ Youmuus Edit: Oba demka wyjaśnione nie widzę w tym nic dziwnego jeżeli admin jest z niższej rangi to polecam popytać się kogoś lepszego (typu Kab, lub jakiegoś innego better pleyera) co jest perfidnym cheatem, a co graczem posiadającym słuchawki, oraz wyczucie gry + znajomość mapy. Z góry dzięki za unbana @ SzolmiAlternator i @ Youmuus lub ktokolwiek inny z możliwościa dania UB bo @ DiscoBoyyy ewidentnie mnie nie chce na serwerze o chuj mu chodzi to nie mam pojęcia :> Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Findelek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Odświeżam temat! Macie natłok banów, to albo nie banujcie jak nie wiecie, lub zatrudnijcie więcej ubteamu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Tego serwera nie ma już na sieci @ Findelek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Temat zamykam, bo już nie ma tych serwerów! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi