Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban Findelek

Findelek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Findelek 

Nick admina banującego:  @ DiscoBoyyy

Data i czas zdarzenia: Chyba  dziś/ albo okolice północy

Link do demka: Są 3 rozpisane 

Serwer: Only Mirage

Opis sytuacji: No banicja, co więcej tu pisać, chciałbym po prostu jak człowiek obejrzeć te VacAkcje. Jest jakiś program na komputerze, pokazujący, że w tle jest odpalony cały czas AC z Faceita czy nie ma czegoś takiego? 

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Findelek/

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Witam serdecznie oto rozpiska gracza Str1ct3zz

LINK http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1587416813-1587419450.zip

Rozpiskę dema nr 1 pozwoliłem sobie wziąć od gracza @MKD z racji tego, że jego zgłoszeniem 
nikt nie raczył się zająć...

2:52 - Dziwne strzały przez smoke 

3:15 - Celowanie przez smoka 

4:42 - Prefire ? Co do tej akcji nie jestem pewnien 

10:58 - Bardzo dziwny strzał ..

13:20 - Celuje przez ściane, rozdaje 3 BARDZO szybkie banie, po czym nie rozgląda się dalej za wrogiem tylko idzie na pewniaka..

18:20 - Mimo tego, że tt rzuciło molotova i granat na car, gracz nie sprawdza innych miejsówek tylko celuje od razu ma przeciwnika 

18:38 - Dość szybki strzał +/-

18:48 - Mierzy przez smoka po czym oddaje strzał, następnie dalej będąc w smoku celuje w gracza i oddaje strzał, ale nie zdaje sobie sprawy z tego
że jest przed nim ściana a nie przejście ...

Po tej akcji gracz wychodzi ...

Demo nr  2

LINK http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1587675833-1587678119.zip

0:40 - 0:50 Perfekcyjny recoil control na 3 graczy, po czym strzela w ścianę dokładnie tam gdzie znajduje się przeciwnik, po czym oddaje szybki strzał 
w głowę 

2:45 - 2:53 Dziwna akcja 

7:16 - 7:21 Dziwne zachowanie celownika ...

10:10 - 10:17 Bardzo szybkie strzały 

11:40 - 11:43 Kolejny szybki strzał +/-

14:50 - 14:57 Nie jestem pewny 

16:35 - Perfidny trigger 

17:28 - Dziwne wcelowanie mimo to, że gracz szedł na walku ...

Po tej akcji gracz wychodzi..

Podsumowując, moim zdaniem Str1ct3zz posiada wh/radar hack i trigger bota pod klawisz 

I dziękuje @MDK za pozwolenie na użycie jego zgłoszenia 

Pozdrawiam DiscoBoyyy. ///

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Polecam zmniejszyć voice_scale przy oglądaniu demka lub wpisać voice_enable :vv

2:52 - Dziwne strzały przez smoke /-b ; przecież dokładnie słyszy, że ktoś się podsadza do okna

3:15 - Celowanie przez smoka /-b ; widział nogi..

4:42 - Prefire ? Co do tej akcji nie jestem pewnien /-b ; zwykłe wyczekanie, strzały dopiero po pokazaniu się modelu

10:58 - Bardzo dziwny strzał .. /-b ; co w tym dziwnego? zwykłe wychylanie i strzał

13:20 - Celuje przez ściane, rozdaje 3 BARDZO szybkie banie, po czym nie rozgląda się dalej za wrogiem tylko idzie na pewniaka.. /-b ; znajomość mapy się kłania, zero przeskoków, po zabiciu trzech sprawdził normalnie lewy róg i lewą stronę pałacy, więc jak się nie rozgląda?

18:20 - Mimo tego, że tt rzuciło molotova i granat na car, gracz nie sprawdza innych miejsówek tylko celuje od razu ma przeciwnika /+b ; w tej sytuacji troszkę dziwnie to wygląda, jednak jedna akcja to za mało

18:38 - Dość szybki strzał +/- /-b ; zwykły strzał, nic dziwnego

18:48 - Mierzy przez smoka po czym oddaje strzał, następnie dalej będąc w smoku celuje w gracza i oddaje strzał, ale nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest przed nim ściana a nie przejście ... /-b ; słyszał strzał z awp i później z ak - zwykła gra na słuch, trochę wyczucia w mapie

0:40 - 0:50 Perfekcyjny recoil control na 3 graczy, po czym strzela w ścianę dokładnie tam gdzie znajduje się przeciwnik, po czym oddaje szybki strzał 
w głowę /+B ; opanowanie recoilu rozumiem (prędkość 1/4 widać), ale modelowy strzał przez schody nie ma wyjaśnienia 

2:45 - 2:53 Dziwna akcja /-b ; słyszał, że rashuje i strzał z p90 słychać dokładnie z której pozycji był wystrzelony

7:16 - 7:21 Dziwne zachowanie celownika ... /-b ; chłop chodzi lewo/prawo celownik w bezruchu?

10:10 - 10:17 Bardzo szybkie strzały /-b ; pierwszy model dokładnie słyszał, a drugi spudłowany za pierwszym razem - trochę szczęścia

11:40 - 11:43 Kolejny szybki strzał +/- /-b ; zwykłe strzały, często pickuje w ten sposób

14:50 - 14:57 Nie jestem pewny /-b ; lucky shot, normalnie sprawdza

16:35 - Perfidny trigger /-b ; 144Hz i +300fps pozdrawia xd

17:28 - Dziwne wcelowanie mimo to, że gracz szedł na walku ... /-b ; słyszy kroki

Podsumowując: pojedyncza akcja to jednak za mało na nakładanie bana, znając dynamikę tej gry...

@ seyn zezwolił mi jako osobie trzeciej wypowiedzieć się w tym temacie.

• Super 1
  • Ha ha 3

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Użytkownik

LINK http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1587416813-1587419450.zip

Rozpiskę dema nr 1 pozwoliłem sobie wziąć od gracza @MKD z racji tego, że jego zgłoszeniem 
nikt nie raczył się zająć...

2:52 - Dziwne strzały przez smoke / Tylko i wyłącznie dzwięk, plus prefire przez smoke.

3:15 - Celowanie przez smoka/ Widzę model gracza, drugie strzelanie gra na słuch skąd idą strzały

4:42 - Prefire ? Co do tej akcji nie jestem pewien/ Słychać kroki idącego gracza, więc się wcelowałem, oraz wyczekałem rash.

10:58 - Bardzo dziwny strzał ../ Dziwny strzał? Pickowanie i prefirowanie pozycji, w której się znajduje rywal (on nie zmienia pozycji, nawet się nie rusza) w dodatku nie udane...

13:20 - Celuje przez ściane, rozdaje 3 BARDZO szybkie banie, po czym nie rozgląda się dalej za wrogiem tylko idzie na pewniaka.. /

Prefire na dodatkową pozycję + przeładowanie deagla + bomba. Idę na pewniaka, bo wiem, że już tam nikogo nie ma jeżeli mnie nie picknął w momencie, gdy słyszy relouda, oraz widzi leżącą bombę 

18:20 - Mimo tego, że tt rzuciło molotova i granat na car, gracz nie sprawdza innych miejsówek tylko celuje od razu ma przeciwnika/ Gość z AK wychodzi przede mną, gdyby ktoś gdzieś na Bsie stał to kumpel z drużyny już by padł, dlatego nie sprawdzam innych miejscówek

18:38 - Dość szybki strzał +/- / Tu sam nie wiem co napisać jedynie mogę to skomentować XDDDDDDDDDD (niezły szybki strzał, aż mi demko się zacięło)

18:48 - Mierzy przez smoka po czym oddaje strzał, następnie dalej będąc w smoku celuje w gracza i oddaje strzał, ale nie zdaje sobie sprawy z tego
że jest przed nim ściana a nie przejście .../ Jest ściana nie przejście, racja zgubiłem się w smoke, a strzeliłem przez sciane w gracza, bo go słyszałem

Po tej akcji gracz wychodzi ...

Demo nr  2

w głowę  / Co było ciężkiego w tym recoilu to ja nie wiem (typ ze schodów zoomuje awpe, jeżeli grasz na słuch to użwyasz również troszkę głowy i oddajesz szybsze strzały niż reszta, wydaje mi się, że to są strzały w ciało a nie w głowe, może każdy ma inne demo

2:45 - 2:53 Dziwna akcja/ Co tu jest dziwnego? Zwykła pestka w raszującego bez shifta gracza...

7:16 - 7:21 Dziwne zachowanie celownika .../ Wychodzę wcelowany w pozycje, w której spodziewam się przeciwnika

10:10 - 10:17 Bardzo szybkie strzały / Normalne heady, granie na słuch kolejny raz

11:40 - 11:43 Kolejny szybki strzał +/- / Tu gracz rozpisujący demo powinien się zastanowić nad tym o co mu w tej akcji chodzi? Pickuje pod info na łokieć, z czego ewidentnie  widać na demku, że gracz podchodzi, ja pickując z prefirem również to widzę .

14:50 - 14:57 Nie jestem pewny / Pozycja, w której spodziewasz się przeciwnika, oraz ładny head.

16:35 - Perfidny trigger / Czasami na Twoim demku, a na moim ekranie widać inaczej, teraz nie jestem tego w stanie ocenić, bo nie pamiętam jak to było, lecz tu nie ma nic nadzwyczajnego...

17:28 - Dziwne wcelowanie mimo to, że gracz szedł na walku .../ To dobry walk bez tupnięcia jesteś pewien?

Po tej akcji gracz wychodzi..

Jutro opiszę pierwsze demo, bo problemy z czasem mam :) (około 21 będzie opisane) Do tej chwili wszystkie akcje są normalne, nie widzę tu powodu do bana. Na przyszłość, jeżeli sprawdzasz demo polecam włączyć dzwięk, bo to jest mega ważne w takich sytuacjach.

Chciałbym również zaznaczyć, że co rundę robię to samo, jeżeli będziesz powtarzał coś ciągle dzień w dzień po 40 minut, to będziesz miał taki efekt jak na demku.

Pozdrawiam Findelek

Tu jest ban od opiekuna, który uważa, że cheatuje, więc raczej decyzje powinien podejmować @ Youmuus  

Edit: 

Oba demka wyjaśnione nie widzę w tym nic dziwnego jeżeli admin jest z niższej rangi to polecam popytać się kogoś lepszego (typu Kab, lub jakiegoś innego better pleyera) co jest perfidnym cheatem, a co graczem posiadającym słuchawki, oraz wyczucie gry + znajomość mapy. Z góry dzięki za unbana :) 

@ SzolmiAlternator  i @ Youmuus lub ktokolwiek inny z możliwościa dania UB bo @ DiscoBoyyy  ewidentnie mnie nie chce na serwerze o chuj mu chodzi to nie mam pojęcia :>

Edytowane przez Findelek
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Odświeżam temat! Macie natłok banów, to albo nie banujcie jak nie wiecie, lub zatrudnijcie więcej ubteamu :) 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Temat zamykam, bo już nie ma tych serwerów!

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]