Użytkownik andalearriba Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Twój nick: andale arriba Nick admina banującego: kab Data i czas zdarzenia: 25 kwiecien 11:17 Link do demka: nie wiem czy potrzebne nie chodzi tu o hacki Serwer: Only Mirek Opis sytuacji: Insta banik na 3h za wyraz cipa na czacie bez żadnego ostrzeżenia, jak już ban za kulturke leci tak o to chyba powinien polecieć taki dla wszystkich, którzy się tą kulturą na czacie nie wykazują. Takżee no nie wiem trochę sprawiedliwości i zbanujcie wszystkich, którzy używają wulgaryzmów albo chociaż odbanujcie mnie. Nie jest to jakaś przesada żeby tak kogoś z giery wykluczać na cały poranek za jedno słowo na czacie? Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kukuenn/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik kab Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dostałeś bana za obrazę admia bo napisałeś cipa żuraw i nawet plugin który kontroluje czat dał ci gaga na 120 min. Odnośnik do komentarza
Użytkownik andalearriba Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie cipa żuraw, tylko żeby do cipy włożył sobie P90, które abusuje i na które narzekała połowa serwera a sam żuraw się z tego zaśmiał więc nie wiem czy poczuł się obrażony. Gag 3h a ban 3h to dwie różne rzeczy, a skoro jest plugin kontrolujący czat dlaczego jestem karany jeszcze przez Ciebie? Jeśli poczułby się obrażony to sam by mnie zbanował nie uważasz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ban wygasł więc temat zamykam// Jeśli masz wątpliwości czy Ban był słuszny zawszę możesz napisać skargę na admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi