Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) W piątek dropnąłem Valorant, ale postanowiłem zagrać dopiero dziś. Zagrałem pierwszy meczyk z randomami i o dziwo zostałem MVP. Teammate zapytał się ile gram w Valorant, odpowiedziałem, że to mój pierwszy meczyk - był w szoku Nie chwalę się, tylko po prostu jestem zdziwiony, że było to aż tak łatwe. Ogólnie gra pod względem rozgrywki jest OK. Mechanika zbliżona bardziej do 1.6 niż GO przez co bardziej się tam odnajduję. Strzelanie jest nieco trudniejsze, ale da się przyzwyczaić. Nie ogarniam jeszcze tych wszystkich umiejętności a także nie miałem okazji pograć wszystkimi broniami, ale poświęcę weekend i zobaczymy jak się gra. Heady fajnie wchodzą, co tu więcej dodać. Jeśli ktoś posiada gierkę i chce pograć to zapraszam PW Niżej łapcie krótki opis gry. Valorant to nowa gra, za której powstanie odpowiada Riot Games - twórcy League of Legends. Nie jest to jednak MOBA, a pierwszoosobowy shooter, który porównywany jest nieustannie do Overwatcha i... Counter Strike'a. Aktualnie Valorant jest w fazie beta. Aby wziąć udział w zamkniętej becie należy: 1. Zarejestrować konto Riot. 2. Połączyć je z kontem na Twitch. 3. Oglądać streamy z Valorant, na których jest szansa na drop. Z tego co wiem, szanse na drop zostały zwiększone, więc nie powinno być z tym aż tak wielkiego problemu. Premiera gry jest zaplanowana na lato 2020. A... Widzę, że jest sporo ludzi, którzy hejtują grę. Nie wiem z jakiego powodu, ale proszę bez zbędnych komentarzy typu "Valorant to gówno, bo ja tak mówię". Tym bardziej, że większość tych osób nawet nie miała okazji włączyć gry. To serio jest śmieszne. Ja daję szansę tej gierce a jestem graczem CS od przeszło 17 lat. Nie rozumiem tego całego negatywnego podejścia. Peace and love Źródło: redbull.com / beta.playvalorant.com A niżej jakiś losowy gameplay. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tytan Tytanowski Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 siedze od 40 godzin prawie na twitchu i nic nie dropnołem masakra Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Tytan Tytanowski napisał: siedze od 40 godzin prawie na twitchu i nic nie dropnołem masakra Po 12h już powinno dropnąc . Gra jest świetna i jak na bete jest kozak już więc tylko czekać i oczywiście grać na dalszy rozwój tej gry Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Ogólnie wystarczy być na streamie 2 godziny, aby przydzielono Cię do drop listy. Wtedy możesz wyjść itp., ale nie wiem jak to dokładnie działa. Ja oglądałem z 2 kont i tylko na 1 mi wyleciało. Najlepiej ustawić najgorszą jakość i w tle oglądać. @ Tytan Tytanowski teraz wyczytałem, że po wyciszeniu streama w tle nie dropnie Ci gierki, bo wtedy nie liczy Cię jako oglądającego. A czy to wszystko prawda - nie wiem. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 K4PI69 #6969 mój nick zapraszajciie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nick: mattylele To też tam czasem można pograć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi