Użytkownik dino Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nick: dino Wiek: 16 lat Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198315050718 Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/dino/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: spokojnie 8 godzin Wiedza o SM [0/10]:4/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Mam na imię Patryk, chodzę do Technikum. Interesuję się sportami walki, a wolny czas lubię spędzać grając w CS:GO. Ranga:Global Elite 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Witaj Patryczku, +/- wiek +/- SM + duża aktywnosc + prime + mikro Powiedzmy, że ogarnięta osoba XD Na TAK, spoko mordka. Poradzi sobie w roli admina 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nothing1 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dzień Doberek wiek + konto z prajmem + duża aktywność + sm +/- ale szybko ogarnie mogę pomoc w razie czego mikro + osoba z dystansem i w miarę ogarnięta TAK, spoko byczek wydaje mi się ze będzie się nadawał 3 Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 +/- Wiek +/-SM + prime - jesteś czasami toksyczny Na okres próbny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 +/- wiek - sm +gt + aktywny - kulturka, mimo że starasz się o posadę admina to nie powinieneś być wulgarny wobec innych graczy. Na Nie. Dziękuje Pozdrawiam 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wasil Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 hejoo dino wiek + SM -/+ Prime + aktywność na duży + jeśli po zakładzie dalej nie będziesz toxikiem to jestem na tak 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 +/- wiek -sm +gt +konto steam -konto założone pod podanie - jesteś wulgarny w stosunku do innych graczy i przegrałeś już zakład z nothingiem XD Popraw swoją kulturke i postawe na serwie Narazie na NIE. Pozdrawiam Dr3SiK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi