Użytkownik BijBucha Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Witam, sam do końca nie wiem za co dostałem 7 dniowego muta i knebla. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @ slaapie_ czekam na wyjaśnienia "permamentnego muta&gaga" @ BijBucha zastosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza
Użytkownik DiscoBoyyy Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie ma co się rozpisywać, gracz non stop nadużywa mikrofonu oraz czatu w grze, świadomie prowokuje ludzi i omija cenzurę ... Z resztą BARDZO duża ilość osób zgłaszała mi co się z nim dzieje... Na dowód tego zamieszczę ss'a z naszego sb ... Jestem 100% pewny . że było by tego dużo więcej, aczkolwiek BijBucha się wycwanił i zaczął omijać cenzurę Zdziwiłem się jak zobaczyłem perm muta i gaga, ale według mnie należy Ci się i nie powinieneś zostać odmutowany... Pozdrawiam DiscoBoyyy. /// Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 26 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @ slaapie_ dał mute na 7 dni za obrazę gracza "Istna" a ja jak zobaczyłem kartotekę @ BijBucha w Sourcebansie to poprawiłem na mute+gag na zawsze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik slaapie_ Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Youmuus Dałem muta na 7 dni, ponieważ obrażał gracza: Istna i innych graczy. Nawet ludzie na serwerze mówili że dobrze bo jak nie umie zachować kultury to niech ma muta. Ja tyle w tym temacie według mnie mute jest słuszny zwłaszcza, że mutów i knebli miał bardzo dużo. Pozdrawiam Żuraw 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Może się wypowiem, miałem w planach go zmutować permanentnie za ciągłe obrażanie, toksyczność itp. Twoje zachowanie @ BijBucha jest skandalicznie nieodpowiednie na serverze, więc jak napisał @ Youmuus perm mute+gag to najlepsza droga żebyś miał. Temat moim zdaniem do zamknięcia, bo wszystko zostało wyjaśnione. @ SkalpeR Zamknij te piekło (temat). | Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zamykam sprawa wyjaśniona. Za nadmierne wyzywanie + omijanie cenury mut+gag permamentny zostaje! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi