Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Twój nick: bbq_xxl BAN/GAG/MUTE?: ban, perm, niby wh Nick admina banującego: love you - chyba Data i czas zdarzenia: 25-04-2020 21:20 około Serwer: csgo, awpki Opis sytuacji: podobno wh, admin wpadł na 2/3 rundy i ban polecam adminowi który rozdaje pochopnie bany nabrać trochę umiejętności sprawdzania osób i poświęcenie więcej czasu na oglądanie z pozycji spectatora - nie z pozycji gracza, gierka na słuch przede wszystkim i parę fartownych akcji Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/bbq_xxl/ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @ LoveYou ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @ LoveYou Do wieczora czekam na rozpiskę, inaczej będzie unban. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vlthrx_ Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 10:21 - przeskanowanie gracza 11:15 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 11:22 - próba przeskanowania, znów przez ścianę 11:34 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 11:57 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 13:10 - za szybko strzelił 13:13 - za szybko strzelił 13:31 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 14:36 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 15:00 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 15:10 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę, nie trafił 15:21 - wychyla wcelowany w przeciwnika przez ścianę 16:24 - za szybko strzelił 16:27 - wychyla wcelowany w przciwnika przez ścianę, nie trafil 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) 40h na rozpisanie, potem prawie 48h od rozpisania i brak decyzji?? @ Youmuus @ Word Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez bbq_xxl 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @ bbq_xxl Jaki serwer awp? Odnośnik do komentarza
Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @ Word , nie rozumiem Twojego pytania. Wasz serwer awp csgo Odnośnik do komentarza
Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 jeszcze 2 dni poczekacie i z gotv zniknie demko 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Jak dal mnie gracz gra dobrze nawet bardzo dobry refleks może i zna bardzo dobrze mapę bo zna super peek'i oraz timing'i ale nie jest czysty 1. konto nie jest legit (to daje troszkę do myślenia nawet jak wyślesz maina to czemu na nim nie grasz coś śmierdzi) 2. Wygląda na to że ograłeś mapkę 100 h + na serwerze silver czyli świeży gracz (możesz na innym serwie co nie jest wykluczone) 3. dużo dziwnych akcji nie typowych peek'ów jak i kilka prefire'ów (nie wytłumaczysz idealnego prefa z awp nawet jak słyszysz kogoś 10m dalej to perfect peek na mapie awp nie jest normalny) Generalnie movement jest spoko ogarnianie strzelania również ale dalej za dużo przypałowych akcji. Jak dla mnie cheater czekam jeszcze na decyzje @ Word (jeżeli padnie ona pw to podanie zostanie rozpatrzone) Odnośnik do komentarza
Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 nie jestem czysty bo gram na słuch? gówno prawda z peekami na 10 metrów i dalej kolego, wszystko jest możliwe zvk ograłem na mainie z 500 godzin lekko mówiąc na sieciach maxplay, uwujka i innych. nie gram na mainie na serwerach publicznych od dłuższego czasu pamiętaj że nie wszyscy muszą słuchać co inni gadają na serwerach, są specjalne komendy na to jeśli @ PJETRAS twierdzi że jestem cheaterem, to zapraszam kolejną osobę do sprawdzenia tego PS: sądzisz że walczyłbym o unbana gdybym cheatował w momencie gdy mam dwa inne konta i dziesiątki innych serwerów awp? walcze bo nie lubię być posądzany o coś czego nie zrobiłem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 2 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Więc tak, po obejrzeniu demka mogłem zauważyć dobry movement, niesamowite timeingi oraz dobre peek'i ale gracz nie gra czysto, tłumaczy się, że gra na słuch ale nawet gdy gramy na słuch nie jesteśmy w stanie peeknąć za każdym razem idealnie w przeciwnika, w twoim przypadku, za każdym razem udaje ci się wcelować idealnie w gracza, a nawet była jedna akcja, że gracz był na tyle daleko, że go nie słyszałeś, a i tak idealnie go peeknąłeś z perfekcyjnym timingiem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 2 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi