Użytkownik sh3zgy Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1. Karol 2. sh3zgy♿ 3.13(przeszedlem mutacje i jeden admin powiedział że brzmię na 17 lat, jestem dojrzały) 4.Ostatnio patrzyłem, że 43h, teraz może być już 44 lub więcej 5.Gram zwykle od 15-18 6.0/10, będę z czasem się go uczył 7.Nie na serwerach w cs, gdy grałem rok, dwa lata temu w minecrafta( oczywiscie w csa też, w csie mam 4letni staż) to miałem admina na kilku serwerach. 8.Raz dostałem bana na 24h za obrazę, zdenerwowałem się kiedy ktoś któryś raz zabił mnie z kriega, nic bardziej szkodliwego nie robiłem. 9.Powinienem posiadać tą funkcję z powodu trzech argumentów: 1. znam regulamin serwera, i dałbym radę ukarać tych, którzy go łamią 2. dużo czasu spędzam na serwerze i jedna osoba przekonała mnie, żebym złożył to podanie, po prostu ja się do tego nadaję 3. nierzadko spotykam osoby, które nie przestrzegają regulaminu i sądze, że gdy nie ma adminów, to jestem ja, ale nie mogę nic z takimi osobami zrobić 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME Tak 11. https://steamcommunity.com/id/lavish1337/ (zawsze mam okolo 50 h w ciągu 2 tygodni, ale teraz po prostu grałem na drugim koncie) 12. 76561198248053334 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 no powiedzmy że na tak -szczere podanie jak tak czytam i pacze to git je -graj na jednym koncie - wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkelennnJasiuYoungCarrot Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 -Wiek -Wiążesz ze sobą minecraft i cs'a -Nie widzę cie na serwerze + godziny na serwerze Jestem na NIE Jednak wiek trochę robi Robotę poza tym jeśli piszesz podanie o admina na serwer CS nie wyjeżdżaj z minecraftem jest to trochę dziecinne dlatego jestem na NIE. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sh3zgy Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 11 minut temu, SkelennnJasiuYoungCarrot napisał: -Wiek -Wiążesz ze sobą minecraft i cs'a -Nie widzę cie na serwerze + godziny na serwerze Jestem na NIE Jednak wiek trochę robi Robotę poza tym jeśli piszesz podanie o admina na serwer CS nie wyjeżdżaj z minecraftem jest to trochę dziecinne dlatego jestem na NIE. O mc napisalem, żeby zaznaczyć że funkcja admina nie jest mi w 100 procentach obca. Ty mnie na serwerze nie widzisz, a ja ciebie kojarzę. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jak dla mnie Twoje podanie jest na NIE dlaczego? - Wiek - Sm, fakt można się go nauczyć bardzo szybko bo nie jest trudny - Nie przekonuje mnie twój staż w cs jak na 4 lata masz niecałe 400h to jest żart Tyle ode mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 -wiek -znajomość SM +godziny -doświadczenie Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 - Wiek - Znajomość SM (mogłeś chociaż przeczytać kilka komend) - Wczesniejszy ban + Czas na serwerze Bez sensu było to nawiązanie do MC... Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jestem na Nie -wiek -SM +godziny na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik sh3zgy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Już troche pooglądałem na yt filmy dotyczące SM i uważam że jestem na poziomie 3/10. @ Torri @ PabeG @ Rzotkieweczka @ SkelennnJasiuYoungCarrot 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @ sh3zgy tak trzymaj ale jeszcze trochę przed tobą Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jestem na NIE - Doświadczenie - Wcześniejszy ban - Powiązanie z MC Postaraj się i pograj trochę Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jestem na NIE -wiek - Doświadczenie - Wcześniejszy ban Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 5 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi