Użytkownik AymWadi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Cześć chłopaki, jestem [AwP] dELiciousz.! [;x] #Jam i jestem nowy na tym forum. Tak naprawdę jestem graczem na twoim serwerze szczurów. Moje doświadczenie w cs1.6 to: admin przez 3 lata na serwerze szczurów DARK SOLDIERS, admin przez pół roku w ataku na BRAIN DAMAGE. Wierzę, że masz bardzo dobrą społeczność, którą lubię być członkiem, i chcę przyczynić się do ewolucji twojego istniejącego serwera Rats, ponieważ możesz do mnie zadzwonić: Ekspert Rats. Mam nadzieję, że będę dobrym członkiem i częścią tej rodziny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 siemanko Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witam na strefie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Szczury do dziury xDD Elówina XD ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Siemano. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 siema Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Czesc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi