Użytkownik xSerduszko Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1. Imię: Dawid 2.Twój nick na serwerze: ✪Serduszko✪ 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/✪Serduszko✪/145.239.18.202:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: od 10 do 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Wielokrotnie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: przez te 2 tygodnie Myśle, że Stałem się uprzejmy, pomocnym i aktywnym członkiem serwera. WIeczorami Bardzo często jestem świadkiem łamania regulaminu przez innych użytkowników serwera, z tego powodu chciałbym pomóc obecnej administracji w pilnowaniu porządku. Wielokrotnie widzę, jak dochodzą, nowe osoby na serwer i chciałbym im zapewnić dobry klimat, aby przychodzili do nas częściej i zostali na długo. Myślę, że jak dostanę posadę admina to pokaże z siebie wszytko. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/xD3JV1D 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:202988599 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Jestem na TAK + godziny + argumenty + wiek 1 Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik kamyyl Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 40 minut temu, VexoN | YouTube napisał: Jestem na TAK + godziny + argumenty + wiek Nie rozumiem dlaczego się tutaj wypowiadasz, nie grasz na Mirage #1 oraz nie jesteś adminem więc zbędna odpowiedź. Co do podania, jestem na Nie. Nie wierze w magiczne przemiany, pokazałeś klasę na serwerze i to wystarczyło. Dwa tygodnie bez wyzywania udało Ci się, ale na przymus imo byle ponownie na admina napisać. Siedząc cicho na serwerze nie zmienię zdania o tobie. Na razie zostaje to samo co pisałem w poprzednim podaniu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jestem na TAK: + Wiek + GT + Argumenty + Staż na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jestem neutralna +Wiek +GT +Podanie +SM -Zmieniłeś swoje zachowanie po tym jak poprzednie twoje podanie zostało odrzucone. Pamiętam Twoją kulturę na czacie głosowym, na normalnym też i nie była ona zbyt dobra. Nie piszę tu o jednorazowych sytuacjach. Zachowywałeś się tak ciągle i chyba sam wiesz o co chodzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Muszę podjąć decyzje więc myślę że dam ci szansę. Też nie specjalnie wierzę w twoja przemianę ale niech będzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi