Użytkownik apandawholovescocaine Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Szacunek nakazuje się przywitać i przedstawić każdemu kto jest nowy, a więc siemanko, mam na imię Błażej i jestem z Gdańska. Mam 21 lat, moje hobby to dobre jedzenie, podróże i balety w Krzywym domku w Sopocie Zawodowo gram w pokera texas holdem - (Gram high stakes spin&go, sit&go, mtt, heads-up oraz analizuje rozdania graczy z medium stakes) Przygodę z Counter-Strike zacząłem w 2007 roku, gdy na prezent dostałem steama od starszego brata Doświadczenie mam nie tylko w samej grze, ale również w zarządzaniu forum, serwerami etc. W swojej karierze pomagałem paru sieciom serwerów (Zapewne większość już nie istnieje). Z tych bardziej popularnych: Cs-weed.pl; sForce.pl; Hejdz24.pl // Zajmowałem się również rozpisywaniem demo na blacklisted.pl Tak długo jak będę miał zajawkę na cs:go tak długo u Was pobędę Wielkie pozdrowienia dla wszystkich, a panda who loves cocaine Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Marta. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Hej. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 hey Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 siemka Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Siemaneczko ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Eloo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi