Użytkownik Rustic Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witam, wszystkich z przykrością pisze ten temat, ale chce się pożegnać, żeby nie było żadnych spin i mógłbym kiedyś wrócić normalnie na forum rezygnuje ze wszystkich rang forum, ponieważ obecna sytuacja w mojej rodzinie jest coraz gorsza nie chce się rozpisywać, bo jest to sprawa prywatna nie szukam żadnych pocieszeń itp. Wiec krótko mój komputer będzie stal pusty jak na razie 5 mies co będzie dalej nie wiem, a wiec z tego miejsca chciałbym podziękować wam za cieple przyjecie na forum i pozdrowić osoby, z którymi pisałem/gadałem dziękuje również osobno @ Youmuus przy pomocy na serwerze, jak i danie mi szansy na rangę UB team i admina mirage.. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia. Co do ciebie @ sh1zo_nnjl Dzięki za współprace niestety wyszło jak wyszło miało wyjść bardzo fajnie, a jest bardzo zle jeżeli chcesz prowadzić dalej serwer to rob to możesz zmienić sobie dane lub przenieść wszystko na swoje konto przepraszam, że nic nie pisałem, no i to tyle pozdro mordko. I mam nadzieję do zobaczenia.. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Przykro 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Trzymaj się mordeczko. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Powodzenia, czekamy na twój powrót (:: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 3maj się, zdrówka i powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 3maj się. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Na razie, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kivbi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Powodzenia w życiu :v 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Powodzonka i cześć 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik pożegnany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi