Użytkownik∙ #MRK(-.^)hood Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Przedmiot Paczki AMXX Opis W swoim asortymencie posiadam obecnie: * Paczka BF4 (100 odznak, misje, pliki web). * Prosta i gotowa paczka DD2. * Paczka JailBreak unikatowa (jeżeli jakikolwiek serwer z niej to korzysta to maksymalnie jeden). * Paczka PaintBall+Exp+Klasy (stary - obecnie żaden serwer na niej nie stoi, ponieważ to moja paczka). * Paczka Zombie Plague (nie posiadam wiedzy czy jakikolwiek serwer z niej korzysta). I tak zwany crème de la crème mojej oferty: * Paczka Zombie 71lvl, bronie gold oraz diamond ze słynnej sieci Cs-E****e.pl. Cena Zależy od paczki, cena do negocjacji, jestem w stanie się dogadać. Forma płatności PayPal/Przelew Kontakt Prywatna wiadomość tutaj na forum. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez #MRK(-.^)hood Make sure everyone can understand what you do..| Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi