Użytkownik∙ Popular Post drimo Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Popular Post Share Posted August 15, 2018 Spis treści. 1. Wstęp. 2. Krótkie informacje. 3. Awanse/Rezygnacje/Degradacje. 4. Rekrutacja. 5. Konkursy. 6. Statystyki forum. 7. Redakcja. 8. Suchary. 9. Kilka słów. Wstęp. Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki! Mam możliwość przedstawienia wam pierwszej gazetki na tym forum, można nawet nazwać ją powitalną. Mam przyjemność poinformować, że dołożę wszelkie starania, aby gazetki w przyszłości były treściwe i przede wszystkim przyjemne do czytania. No, a teraz nie pozostało mi nic innego jak zaprosić Was do czytania. Miłej lektury! Krótkie informacje. Jak mogliście zauważyć w ciągu ostatnich miesięcy wiele się wydarzyło. Z samego początku na forum panowała sztywna atmosfera, a między użytkownikami nie działo się najlepiej. Na całe szczęście udało nam się wybrnąć z tego "forumowego dołka" i poprowadzić sieć na dobrą drogę do rozwoju. Nasi pierwsi użytkownicy forum mogą pamiętać jeszcze stare style, które do najładniejszych nie należały i w tej chwili porównać sobie je z obecnym, unikatowym stylem. W ostatnim czasie przybyło do Nas na sieć kilka serwerów. Niektóre z nich cieszą się niesamowitą aktywnością ze strony graczy, ale niektóre już nie. Mamy nadzieję, że w przyszłości się to zmieni, ponieważ dokładamy wszelkich starań by je w stu procentach rozwijać. Także jeśli ktoś ma chęci, aby wesprzeć naszą sieć w rozwoju zachęcam do wpłacenia dobrowolnej wpłaty. Uwieżcie, każda złotówka się przyda. Awanse, degradacje i rezygnacje. Zaczynając od tej lepszej części, a kończąc na tej gorszej i mniej przyjemniejszej chciałbym Was uprzedzić, że przed złożeniem podania o daną rangę pamiętajcie, żeby po przyjęciu dawać z siebie wszystko i nie przedstawiać sieci z tej złej strony. Awanse: Dzięki niesamowitej aktywności na forum @DyLu został nagrodzony rangą Młodszego Administratora.Za pomoc w rozwoju sieci na rangę Globalnego Moderatora został awansowany @.::FocuS::. Po krótkiej przerwie od forum na stare sieci wróciła @Nicolcia i otrzymała ona rangę redaktora.Z chęcią pomocy po stronie technicznej rangę Opiekuna serwera otrzymał @Relax., @http, a także @LandrynCia. Także jednym z naszych Typerów został - @FreeKill W pomocy do rozpisywania demek, czy też sprawdzania screenów został przyjęty - @hk. Degradacje i rezygnacje: Zdegradowany ze stanowiska Młodszego Administratora został @Deys. Z rangami Adminów przez zerową aktywność pożegnało się kilka osób - @KSZO OSTROWIEC 1929, @PoWeR, @Rambus, @Wiadro, @kosmo, @xB0leK.37 Niestety z powodu braku czasu musieliśmy także pożegnać naszego byłego Właściciela - @Deva Jedyną rzeczą, którą mogę dodać od siebie jest to, że awansów gratulujemy, degradacji współczujemy, a po rezygnacjach liczymy na szybki powrót na stare śmieci. Rekrutacja. Rekrutacja do naszego zespołu nadal trwa. Jeśli chciałbyś dołączyć, to wystarczy, że spełniasz wymagania i napiszesz podanie. Jest duża szansa, że to Ty zostaniesz nowym członkiem ekipy! Na chwilę obecną poszukujemy osób na każdą z możliwych do osiągnięcia rang, więc nie ma na co czekać tylko składać podanie! Konkursy. Obecnie na naszym forum trwa mini konkurs. Wystarczy, że zaprosisz na forum kolegę lub koleżankę do zarejestrowania się na forum i masz okazję, aby wygrać rangę VIP na okres 5 dni. Im więcej osób, które założą konto z Twojego polecenia, tym VIP na więcej dni. Także zachęcam do brania udziału i zgarniania nagród. Statystyki forum. CzatBox. Nasi użytkownicy napisali łącznie ponad 40.000 wpisów, a największym spamerem jest nie tak dawno awansowany na Junior Administratora @DyLu, który ma aż prawie 6000 wpisów, a zaraz po nim jest @Relax. i @Deys. Mam gorącą nadzieję, że będzie się od tej pory pojawiać się więcej luźnych rozmów niż spin o pierdoły. Użytkownicy. Kolejnym zaskakującym wynikiem jest liczba użytkowników, która może za niedługi czas przekroczy magiczną barierę 1000 zarejestrowanych! Patrząc na ostatnie wyniki, to jest to nawet możliwe do końca wakacji, a na chwilę obecną jest użytkowników. Gorąco także chcemy powitać najnowszego użytkownika jakim jest @Jarxxus, którego zachęcamy napisać przywitanie jak 70 innych osób, aby dać się lepiej poznać! Serwery. Na chwilę obecną mamy jedenaście serwerów - dziewięć do Counter-Strike 1.6, jeden do Counter-Strike GO, a także jeden Team Speak 3. Ban i UnBan. Na chwilę obecną napisano aż 380 odwołań od bana, ale niestety zbanowanych zostało 67, a uniewinnionych zostało aż 313 osób. Redakcja. Jak sami mogliście już dostrzec w naszym magicznym dziale redakcji bardzo często pojawiają się prace. Można powiedzieć, że wszystkim kieruje naszych dwóch wspaniałych redaktorów - @Ar0n i @Nicolcia. Jeśli nie wdziałeś jeszcze ich prac to gorąco zachęcam do odwiedzenia owego działu i napisania im kilka miłych słów, a także nagrodzenia punktami reputacji. Uwierzcie mi na słowo, jest za co bo odwalają dość niezłą robotę i w pewnym stopniu pomagają rozwinąć forum. Jeszcze raz serdecznie zapraszam do działu redaktorskiego. Suchary. Powoli zbliżając się do końca gazetki, chciałbym Wam jeszcze dostarczyć lekką dawkę śmiechu. Jest szansa, że któryś z przygotowanych sucharów Was w jakiśkolwiek sposób rozbawi. Jak nazywa się Japoński złodziej flamastrów? - KosiMazaki. Jakie jest motto kalkulatorów? - Możesz na nas liczyć. Co robi dziadek na dyskotece? - Tańczy z laską. Kilka słów. Dzięki Wam wszystkim czytającym do końca moje tzw. wypociny, nad którym troszkę czasu poświęciłem, ale cóż.. było minęło. Życzę udanego dnia i do zobaczenia w następnego wydania gazetki, a jest wielka szansa, że spotkamy się jeszcze nie raz w tej okoliczności. Mam nadzieję, że kolejne wydania będą o 300% lepsze, może uda mi się poprosić grafików o jakieś banery? Co Wy na to? Cześć! drimo 9 1 [align=center][/align] Link to comment
cannabis 0101 Posted August 15, 2018 cannabis Share Posted August 15, 2018 Dobra robota łap + Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Świetna robota. Łap repka. Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 15, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 15, 2018 SUUUUUUPER Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 15, 2018 Zasłużony Share Posted August 15, 2018 Dobra robota Link to comment
Użytkownik potęga12 Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 Konkret gazetka. Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 No i to jest konkretna gazetka, aż 2 razy przeczytałem z niedowierzaniem, ze można zrobić tak dobra robotę. Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 15, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 Moje obiektywne zdanie na temat tej całej "gazetki". 1. Zastanawiam się chłopaku kto ci dał pozwolenie na zrobienie tej gazetki ? Z tego co mi wiadomo to tym działem powinien się zajmować redaktor, a nie jakiś użytkownik. 2. W sumie nie wiem czym wy się tutaj zachwycacie dodanie kolorystyki to praktycznie nic, sama gazetka jest ogólnie słabo napisana nie postarałeś się. Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 15, 2018 Użytkownik Share Posted August 15, 2018 (edited) @drimoNajs +5@Nicolcia "Z tego co mi wiadomo to tym działem powinien się zajmować redaktor, a nie jakiś użytkownik." A gdzie jest napisane, że tym działem nie może zajmować się użytkownik? A jeśli powinien zajmować się nim redaktor to czemu nie napisałaś gazetki?"2. W sumie nie wiem czym wy się tutaj zachwycacie dodanie kolorystyki to praktycznie nic, sama gazetka jest ogólnie słabo napisana nie postarałeś się." Ty w ogóle nic nie napisałaś więc nie powinnaś krytykować czyjejś pracy... Edited August 15, 2018 by 6IX9INE Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 15, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 15, 2018 3 godziny temu, Nicolcia napisał: Moje obiektywne zdanie na temat tej całej "gazetki". 1. Zastanawiam się chłopaku kto ci dał pozwolenie na zrobienie tej gazetki ? Z tego co mi wiadomo to tym działem powinien się zajmować redaktor, a nie jakiś użytkownik. 2. W sumie nie wiem czym wy się tutaj zachwycacie dodanie kolorystyki to praktycznie nic, sama gazetka jest ogólnie słabo napisana nie postarałeś się. Szanowna Pani redaktor już spieszę z odpowiedzią, ponieważ widzę, że za wszelką cenę chcesz mnie sprowokować. 1. Zwroty grzecznościowe typu "Ci", "Ciebie", "Ty" piszemy z dużej litery, a nie tak jak w Twoim przypadku z małej. ("ci" "wy") 2. Przed znakami interpunkcyjnymi nie dajemy spacji/przerwy. 3. Gdzie jest wspomniane w regulaminie o tym, że w dziale redakcji może wypowiadać się tylko i wyłącznie redaktor? 4. Przed "kto ci dał pozwolenie na zrobienie tej gazetki" i "nie postarałeś się." powinien być przecinek. drimo 2 1 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted October 13, 2018 Użytkownik∙ Share Posted October 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts