Użytkownik largo:) Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @ Dusia [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] miłość i hajs [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil? [O] żałuję że dałem kuzynowi się przejechać i mi rozwalił auto... [P] Jakie masz plany na przyszłosc? [O] Dom, rodzina, kupić super auto [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? [O] białko na siłkę i alkohol, fajki i narkotyki [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] skończyłem zawodówkę na budowlance [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [O] musi być zje*any jak ja @ shinga [P] Jaką masz range w csgo? [O] jeszcze 5 turniejów muszę wygrać [P] Jak trafiles na siec? [O] grałem w przeszłości tutaj na strefie, ale nie rejestrowałem się na sieci [P] Masz jakies plany zeby wejsc na wyższą rangę? [O] jakieś tam mam [P] Ile masz lat? [O] 19 za miesiąc [P] Z jakiego wojewodztwa jestes? [O] małopolskie [P] Ulubiona Pizza? [O] la bella - z szynką, kurczakiem i pieczarkami [P] Jesteś lewo czy praworęczny? [O] prawo [P] Pijesz? a może palisz? [O] piję i palę @ hk. [P] Jakie zwierze najbardziej uwielbiasz? [O] myszojeleń [P] Pies czy kot? [O] pies [P] Masz prawo jazdy? [O] mam [P] Skąd pomysł na nick? [O] pisałem kiedyś o tym [P] Czemu akurat nasza sieć? [O] fajni ludzie, miła atmosfera [P] Ulubiony napój? [O] drink sex on the Beach [P] Jakiego gatunku muzyki najczęściej słuchasz? [O] rapy i trapy @ -.Nothingness.- [P] Pracujesz czy się uczysz? [O] pracuje [P] Wymarzone autko? [O] mustang [P] Ile razy jadłeś makowca z komendantem? XD [O] nie umiem policzyć [P] Masz zwierzątko? [O] nie mam [P] Od kiedy jesteś taki dziwny? XD [O] od zawsze hahhaha [P] Najgorsza wizja po jaraniu? [O] czego? [P] W jakim wieku zapoznałeś się z alkoholem? [O] 11 lat napiłem się pierwszy raz całego piwa [P] Czemu nie przyjedziesz na piwo tym swoim passatem? XD [O] mówiłem Ci, że jak dasz na paliwo to przyjadę @ ArcyBM [P] Masz żółte papiery albo jakieś opisujące Twoją niepełnosprawność umysłową? [O] idź spać haha [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] wjeżdżam bokiem [P] Chciałbyś mieć w przyszłości dzieci? [O] nie za bardzo [P] Masz kobietę, żonę, narzeczoną? [O] mam [P] Staje Ci? [O] no pewnie, zawsze i wszędzie [P] Na co trzeba uważać w Tajlandii? [O] na Adriana Polaka Dzięki @ Kappoochino za nominacje. Nominuje @ Word 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi